Εξαιρετική η Αραούζου στο Άμπου Ντάμπι

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Πάλεψε για το μετάλλιο μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά έμεινε στην έκτη θέση, πραγματοποιώντας όμως εξαιρετική εμφάνιση. Η Κέλλυ Αραούζου έστειλε το μήνυμα για το Ρίο.
Σα να μην σταμάτησε τους αγώνες από το καλοκαίρι
μέχρι σήμερα. Έτσι παρουσιάστηκε η Αραούζου στο παγκόσμιο κύπελλο του Άμπου Ντάμπι, όπου βελτίωσε τη θέση της, συγκριτικά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν όπου είχε καταλάβει την 8η θέση.
Η νεαρή κολυμβήτρια ακολούθησε και αυτή την τακτική Γέμελου, που θέλει τον αθλητή να μένει πίσω και να κολυμπάει συντηρητικά, για να κάνει την επίθεση του μετά το 7ο με 8ο χιλιόμετρο. Αυτό έπραξε και η Αραούζου.
Στην εκκίνηση βρέθηκαν 49 κολυμβήτριες και στο πρώτο πέρασμα των 2χλμ. η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στην 42η θέση κολυμπώντας στα 24 λεπτά. Το ίδιο έγινε και στα δύο επόμενα περάσματα, όπου βελτίωσε τη θέση της (33η στα 4χλμ. και 36 στα 6χλμ.) κολυμπώντας στο 24:04 και το 24:20.
Η αντεπίθεση της, έγινε την ίδια στιγμή που την έκανε και ο Γιαννιώτης και έκανε το ταχύτερο 4ο πέρασμα από οποιαδήποτε άλλη κολυμβήτρια κάνοντας 24:00 για να ανέβει στην 24η θέση. Στη συνέχεια ακολούθησε μια φοβερή μάχη με την Αραούζου να καταβάζει δύο λεπτά το χρόνο της, να προσπερνά 18 κολυμβήτριες και με 1:58.22 να καταλαμβάνει την 6η θέση. Η νικήτρια Γαλλίδα (παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Καζάν) Ορελί Μουλέρ έκανε 1:58.05, ενώ οι δύο Βραζιλιάνες που την ακολουθησαν, Σίντρα και Ντα Κούντσα έκαναν 1:58.19.8 και 1:58.19.9 αντίστοιχα.
Αυτό που μένει ωστόσο είναι η εξαιρετική εμφάνιση της Αραούζου που δείχνει ξεκάθαρα πως είναι μεταξύ των διεκδικητριών των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food