Ο Ν.Ο.Αλιβερίου διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

19-22/7/1981
Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Ανδρών
τα αποτελέσματα του
 Ν.Ο.Αλιβερίου
Θεσσαλονίκη


Καλοκαίρι του 1981 και στις 19 Ιουλίου η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Αλιβερίου θα βρεθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής των Ανδρών και στον όμιλο του Βορρά με αντιπάλους του τις ομάδες: Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης, Ν.Ο.Σύρου, ΟΕΑ & Ν.Α. Βόλου, Ο.Φ.Θαλάσσης, Γ.Α.Σ.Λέσβου, ΠΕΚΕ.Βροντάδου.
ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1981
Ποίος να φανταστεί ότι αυτή η ομάδα θα διεκδικούσε την πρόκρισή της στον τελικό και την άνοδο της στην Β' Εθνική?. Οι πολίστες του Ν.Ο.Α. βέβαια γνώριζαν την ανωτερότητα των αντιπάλων όπως του Ν.Ο.Σύρου ο οποίος από την περσινή χρονιά (1980) φαινόταν ότι η άνοδος για την ομάδα της Σύρου ήταν θέμα χρόνου, της ΠΕΚΕΒ του Ο.Φ.Θαλάσσης ή του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης. Γιαυτό δεν έτρεφαν αυταπάτες, πρωτίστως η ομάδα πήγαινε για τις εμπειρίες και τις καλές εμφανίσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Τα παιδιά αγωνίστηκαν με υψηλό φρόνημα και μαχητικότητα, άλλωστε τα συγχαρητήρια του σπουδαίου ομοσπονδιακού προπονητή Ούγγρου Σάροσι είναι ενδεικτικό για την όλη παρουσία της ομάδας μας σε αυτό το πρωτάθλημα. Όπως ενδεικτικό του ταλέντου που υπήρχε είναι και η πρόσκληση του Υδατοσφαιριστή μας Ιωάννη Καρακάνη στην προεθνική ομάδα των νέων από τον επίσης σπουδαίο ομοσπονδιακό προπονητή Ανδρέα Γαρύφαλλο. Ο όμιλος του Βορρά χωρίζεται σε δύο υποομίλους και ο Ν.Ο.Α. αντιμετωπίζει την ομάδα της ΠΕΚΕΒ που παρόλο ήταν ανώτερη σε τεχνική και ομαδική συγκρότηση, δυσκολεύτηκε να δαμάσει την ομάδα του Αλιβερίου την οποία και κερδίζει με (7-4) σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος μιας και η νίκες τους επί του Γ.Α.Σ.Λέσβου, έδωσαν την πρόκριση.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 1981
Η ομάδα του Ν.Ο.Α. την αποτελούσαν οι εξής υδατοσφαιριστές:  Μπαϊρακτάρης Ι.-Κακαβάς Γ.-Γούνιας Γ.-Πατερίτσας Μ.-Καρακάνης Ι.-Κρόκος Κ.-Αλέξης Σπ.-Πιλάτης Γ.-Κακαβάς Β.-Δήμου Εμ.-Αναστασίου Δ.-Μακριδάκης Π.-Τσίγκρος Ι.

Τα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης:

Π.Ε.Κ.Ε.Β. (7): Κωσταλάς-Μαυρίδης-Φαφαλιός(2)-Χαβιάρας-Χαλλίωτης-Παππάς-Μαϊστράφης-Τσατσαρώνης(1)-Πούλος-Καλούδης(4)-Τσατσαρώνης-Βούλγαρης-Χάνδρας.
Ν.Ο.Αλιβερίου (4): Μπαϊρακτάρης Ι.-Κακαβάς Γ.-Γούνιας Γ.-Πατερίτσας Μ.-Καρακάνης Ι.(2)-Κρόκος Κ.-Αλέξης Σπ.-Πιλάτης Γ.-Κακαβάς Β.-Δήμου Εμ.-Αναστασίου Δ.-Μακριδάκης Π.-Τσίγκρος Ι.(2).
Διαιτητές: Δούμπας-Νάκος
Στον αγώνα αυτό από τους νικητές διακρίθηκαν οι Φαφαλιός και Καλούδης και από τον Ν.Ο.Α. οι Καρακάνης και Τσίγκρος.

Ν.Ο.Αλιβερίου (10): Μπαϊρακτάρης Ι.-Κακαβάς Γ.(2)-Γούνιας Γ.-Πατερίτσας Μ.(1)-Καρακάνης Ι.(2)-Κρόκος Κ.-Αλέξης Σπ.-Πιλάτης Γ.-Κακαβάς Β.-Δήμου Εμ.(1)-Αναστασίου Δ.-Μακριδάκης Π.-Τσίγκρος Ι.(4).
Γ.Α.Σ.Λέσβου (6): Χατζηδημητρίου-Μουζαλάς(3)-Στυλιανίδης-Χαλκιώτης-Στρατήγας-Ζορμπάς(3)-Μουζαλάς Γ.-Κλαδογένης-Παλιανός-Μουζαλάς Α.-Φώτης-Καταντός-Στρατάκης.
Διαιτητές: Δούμπας-Αναστασόπουλος
Στον αγώνα αυτό διακρίθηκαν από τον Ν.Ο.Α. οι Κακαβάς Γ., Καρακάνης και Τσίγκρος και από τον Γ.Α.Σ.Λέσβου οι Ζορμπάς, Μουζαλάς, Παλιανός.

Μετά το πέρας της προκριματικής φάσης οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Β' Εθνική είναι οι:
Ν.Ο.Σύρου-Ν.Ο.Αλιβερίου-Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης-ΠΕΚΕΒ.
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στον πρώτο ημιτελικό ο Ν.Ο.Αλιβερίου έπαιξε με την ομάδα η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια και βέβαια πήρε και την άνοδο για την Β' Εθνική την ομάδα του Ν.Ο.Σύρου που έχασε με (10-5). Για την τρίτη-τέταρτη θέση ο Ν.Ο.Α. έπαιξε και έχασε (13-5) με τον Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης και αυτή από τα φαβορί ομάδα του ομίλου η οποία έχασε στον ημιτελικό από την ΠΕΚΕΒ με (6-5) σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Στον τελικό η ομάδα της Σύρου επικράτησε της ΠΕΚΕΒ με (7-5) σε ένα αμφίρροπο αγώνα ως το τελευταίο επτάλεπτο. Την άνοδο πήρε ο Ν.Ο.Σύρου και η ΠΕΚΕΒ.

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης:

Ν.Ο.Σύρου (10): Γκισγκίνης-Γαλανός-Σιγάλας-Τσιπολίτης-Βλάμης(5)-Κοντορουχάς(4)-Μαραγκός-Μακρυωνίτης-Ξαγοράρης-Σταματούκος(1)-Αθυμαρίτης-Κεράνης-Μαραγκός Ν.
Ν.Ο.Αλιβερίου (5): Μπαϊρακτάρης Ι.-Κακαβάς Γ.-Γούνιας Γ.-Πατερίτσας Μ.-Καρακάνης Ι.(3)-Κρόκος Κ.-Αλέξης Σπ.-Πιλάτης Γ.(2)-Κακαβάς Β.-Δήμου Εμ.-Αναστασίου Δ.-Μακριδάκης Π.-Τσίγκρος Ι.
Διαιτητές: Νάκος-Δούμπας
Στον αγώνα αυτό διακρίθηκαν από τους νικητές οι Κοντορουχάς & Βλάμης και από το Ν.Ο.Α. οι Καρακάνης & Πιλάτης.
Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ 1981
Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης (13): Στάμος-Μιχαηλίδης-Τσαλαγράδας-Διρδίρης(2)-Κανταρτζής(5)-Μαλακέζης-Παντελίδης-Ψύλλας-Μεσηνέζης(1)-Τζουμάρης(2)-Τζιαμπάζης(1)-Λουρίκας(2)
Ν.Ο.Αλιβερίου (5): Μπαϊρακτάρης Ι.-Κακαβάς Γ.-Γούνιας Γ.-Πατερίτσας Μ.-Καρακάνης Ι.(3)-Κρόκος Κ.(2)-Αλέξης Σπ.-Πιλάτης Γ.-Κακαβάς Β.-Δήμου Εμ.-Αναστασίου Δ.-Μακριδάκης Π.-Τσίγκρος Ι.
Διαιτητές: Νάκος-Θωμαϊδης
Στον αγώνα αυτό διακρίθηκαν από τους νικητές οι Κανταρτζής & Τζιαμπάζης και από το Ν.Ο.Α. οι Καρακάνης & Κρόκος
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1981
Καταληκτικά να πούμε ότι τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, ενώ το επίπεδο της Γ' Εθνικής από όλες τις ομάδες ήταν πολύ ανώτερο απ' όσο θα περίμενε κανείς. Ιδιαίτερα όμως η Πρωταθλήτρια ομάδα του Ν.Ο.Σύρου που διακρίθηκε για τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό της.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: noa61.blogspot.gr & Π.Σ.Α

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ