Στη μνήμη του Φάνη Ευεργέτη ...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010, έφυγε πρόωρα από κοντά μας, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου μας, ο Φάνης Ευεργέτης, ο οποίος για πολλά χρονιά υπηρέτησε τα υψηλά ιδανικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα τα αθλήματα του υγρού στίβου, είτε ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων, είτε ως υπεύθυνος έφορος του τμήματος κολύμβησης, αλλά και από άλλες θέσεις, όπως αυτή του Αντιπροέδρου, καθώς και από την τιμητική θέση του Προέδρου, αναπληρώνοντας τον αείμνηστο Παναγιώτη Γεροντόπουλο. Ακόμη ως εκπρόσωπος του Ομίλου μας,
στην Τοπική Περιφερειακή Επιτροπή, διατήρησε για πάρα πολλά χρόνια την νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα.
Για την πολύχρονη συμμετοχή του στα αθλητικά δρώμενα του υγρού στίβου, τιμήθηκε εν ζωή από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, από την Τοπική Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος & Εύβοιας, καθώς και από τον ΄Ομιλό μας για την πολύχρονη θητεία του, ως ενεργό μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά και για τις οικονομικές προσφορές του, με σκοπό την υλοποίηση των στόχων του Ομίλου μας.
Με την αναγγελία του θανάτου του, με απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, τιμήθηκε με ενός λεπτού σιγή στους πανελλήνιους αγώνες ανοικτής θάλασσας, που γίνονταν την ίδια ημέρα στην Κάλυμνο.
Ήταν ο άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του τη ζωή έχοντας ως κυρίαρχα στοιχεία την καλοσύνη, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την υπομονή, την πραγματική έννοια της προσφοράς, χωρίς να προσμένει ανταλλάγματα.
Για μας που συνεργαστήκαμε μαζί του, μπορούμε απερίφραστα να πούμε πως οι παρακαταθήκες που μας κληροδότησε είναι πολλές και του υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο του, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, όχι γιατί κουράστηκε, αλλά γιατί αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του, από το οποίο και νικήθηκε. 
Για μας ήταν ο άνθρωπος που με το αστείρευτο και πηγαίο χιούμορ του, μας έδινε δύναμη και ξεπερνούσαμε τις δύσκολες στιγμές, που καλούμασταν κατά καιρούς να αντιμετωπίσουμε.
Είναι γεγονός πως η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Κ.Ο.Λ. έχασε ένα άξιο στέλεχος, η αναπλήρωση του οποίου πολύ δύσκολα θα καλυφθεί.
Για μας θα ζει για πάντα μέσα στις σκέψεις μας και στις καρδιές μας και θα καθοδηγεί τα βήματά μας.
Καλό ταξίδι Αγαπημένε μας και Φίλε Φάνη.
Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, το Διοικητικό μας Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, που έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου 2010, αποφάσισε ο μ ό φ ω ν α τα παρακάτω :
1. Να συμμετάσχει το σύνολο των μελών του Δ. Σ. στην εξόδιο ακολουθία
2. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του
3. Να καλυφθεί η σωρός του κατά την εκφορά, με την σημαία του Ομίλου μας
4. Να εκφωνηθεί επικήδειος
5. Να κατατεθεί στεφάνι
6. Να κατατεθεί στην ενορία του χρηματικό ποσό στη μνήμη του
7. Στις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις όλων των τμημάτων του Ομίλου μας, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι αθλητές και αθλήτριες μας να μετάσχουν με πένθιμα περιβραχιόνια.
8. Να εκδοθεί δελτίο τύπου
9. Αντίγραφο του παρόντος πρακτικού να επιδοθεί στην οικογένειά του

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου
Η Γ Ε Ν. Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ Ιωάννα Ανέτα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ