Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ένα σωματείο με ξεχωριστή αγωνιστική πορεία

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Όταν προ 40 ετών, μερικοί ρέκτες, μερικοί δραστήριοι και ενεργητικοί Αλιβεριώτες, που αγαπούσαν την κολύμβηση και Γενικά τα θαλάσσια Σπόρ (όχι περισσότεροι απο είκοσι) απεφάσιζαν την ίδρυση, ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, δεν μπορούσαν να φαντασθούν τόσο την εξέλιξη και την αγωνιστική
δραστηριότητα του, όσο και την ασφαλιστική δικλείδα, ενάντια σε πράξεις που ωθούν τους νέους και νέες στο κατήφορο.
Πράγματι, οι μερικές χιλιάδες νέων/δων, που με πίστη, πείσμα και αγάπη για αυτό που έκαναν, προπονούμενοι στις υποτυπώδεις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του ΝΟΑ τον ανέβασαν, στις πρώτες θέσιες των Σωματείων της Επαρχιακής Ελλάδας και στα Παμπεριφερειακά Πρωταθλήματα.
Η άνοδος αυτή και η υπεροχή του, έναντι των άλλων δεκάδων Σωματείων/Ομίλων, που προπονούντο και αυτά στη θάλασσα, κράτησε αρκετά χρόνια. Δεν άντεξε όμως στην αντεπίθεση πολλών ομίλων, οι οποίοι, άλλοι με την βοήθεια του κράτους (οι περισσότεροι) και άλλοι με την βοήθεια των Δήμων, κατασκεύασαν κολυμβητήριο.Αποτέλεσμα: οι όροι προπόνησης, ήσαν άνισοι. Η δίμηνος, για όσους απέκτησαν κολυμβητήριο, έγινε 12μηνος, ενώ του ΝΟΑ παρέμεινε στους καλοκαιρινούς μήνες. Πως λοιπόν θα παλέψεις όταν υπάρχει αυτή η διαφορά όχι μόνο στο χρόνο, αλλά και στη ποιότητα, στις επιστημονικές μεθόδους, στην οικονόμικη άνεση (ναι στην οικονομική άνεση) και αυτό το έχουν καταλάβει και διαπιστώσει όλα τα σωματεία που προπονούνται στην πισίνα.
Συμπέρασμα από ένα άνθρωπο, που γνωρίζει καλά όλη την πορεία του σωματείου.
Ο ΝΟΑ χρειάζεται ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. Όχι γιατί ήλθε η σειρά του. Αυτή την έχασε προ πολλού, απο άλλες πόλεις και κωμοπόλεις, ελέω, επιεικέστατα, της αδιαφορίας, των εκάστοτε Ευβοέων κρατούντων, αλλά γιατί ΑΞΙΖΕΙ....
Κλείνοντας το μικρό αυτό αυτό κείμενο, θα ήθελα να συγχαρώ, αυτούς που εργάσθησαν για τον ΝΟΑ, τα 40 αυτά χρόνια, αλλά ειδικότερα το γέννημα θρέμμα, του Ομίλου Σταμάτη Αλέξη.


Κ.Καραμουσουλάκης

τ.Πρόεδρος Ν.Ο.Χαλκίδος
τ.Πρόεδρος Π.Ε.Κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ