Μεγάλη επιτυχία στον 2ο Αγώνα Κολύμβησης Αντοχής-(2000m.) Ν. Πύργος - Ωρεοί 2016

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών διοργάνωσε τους αγώνες κολύμβησης που περιλάμβανε την απόσταση δύο ναυτικών μιλίων μεταξύ του Νέου Πύργου και των Ωρεών. Ο αγώνας συγκέντρωσε αρκετούς κολυμβητές από σχεδόν όλη την Ελλάδα και είχε δύο
φάσεις: αγώνας αντοχής ενηλίκων και αγώνας εντός λιμένος Ωρεών για τους μικρότερους.
Μία ιδέα του Κώστα Μπάμη του μέχρι πρότινος Προέδρου του Ν.Ο.Δ.Ωρεών (που φέτος έχει τη θέση του Γενικού Έφορου) που υλοποιήθηκε δειλά - δειλά το περυσινό καλοκαίρι ήρθε σήμερα, δεύτερη χρονιά, να ξαφνιάσει τους διοργανωτές με τις συμμετοχές και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τους αγώνες αυτούς μεμονωμένα άτομα και εκπρόσωποι συλλόγων.
Ήταν ομολογουμένως, από όλους τους συμμετέχοντες, μία άριστη διοργάνωση τόσο οργανωτικά-(με την πολύτιμη εμπειρία του Προέδρου της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν.Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελου Μούτουπα που βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα με την συνεργασία των ανθρώπων του Ν.Ο.Δ.Ωρεών), Ο Κώστας Μπάμης, πανταχού παρών, έδωσε την έναρξη του αγώνα από την παραλία Νέου Πύργου, δίπλα στο λιμανάκι του χωριού.
Η Ελένη Κοσμίδη σημερινή Πρόεδρος του Ν.Ο.Δ.Ω. ήταν αυτή που έκανε την αναγγελία των νικητών, στην απονομή των τίτλων και των κυπέλλων.
Πολύτιμη η βοήθεια των γιατρών Γιώργου Μαν και Δέσποινας Λαμπρινού που συνόδευαν από σκάφος τους κολυμβητές. Επίσης πολύτιμη η βοήθεια των σκαφών συνοδείας που από την αρχή μέχρι το τέλος, παρακολουθούσαν στενά τους κολυμβητές. Τα σκάφη ανήκαν στους Καβάση Γιάννη, Μούστο Βαγγέλη, Ντερμπεντέρη Βασίλη, Αναστασίου Κώστα, Στεφανιδάκη Δ, Μουλά Γιώργο και Σταθάκη Γιάννη.
Ηχηρή και η παρουσία του Προπονητή – Ναυαγοσώστη Αντώνη Τσώνου, 
όσο και αγωνιστικά με τις επιδόσεις που πέτυχαν οι συμμετέχοντες, (μάλιστα ο πρώτος χρόνος ήταν και αυτός μικρότερος του περσινού και συγκεκριμένα ήταν ελάχιστα κάτω από τα 25 λεπτά!). 
Η προσπάθεια αυτή της όλης διοργάνωσεις, θα πρέπει να τύχη βοηθείας, τόσο από την Δημοτική αρχή της περιοχής όσο και τους ανθρώπους των Ωρεών και Νέου Πύργου έτσι ώστε χρόνο με τον χρόνο η προσπάθεια αυτή να αποφέρει καρπούς στην τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό. Δεν είναι μικρό το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που πήραν μέρος στον αγώνα από Αθήνα, Βόλο, Αλιβέρι αλλά και Νορβηγία! Να σημειώσουμε ότι τερμάτισαν όλοι οι αθλητές, οι οποίοι ήταν 37 (!).
Ο αγώνας ενηλίκων είχε δύο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών. Οι δύο πρώτες κατηγορίες αγωνίστηκαν ταυτόχρονα στον αγώνα αντοχής των 2000 μέτρων και οι παίδες εντός του λιμένος Ωρεών, αγωνίστηκαν σε κολύμβηση 300 μέτρων.
Στην κατηγορία ανδρών: την πρώτη θέση κατέκτησε ο Στέλιος Πανάρετος, τη δεύτερη ο αδελφός του Χρήστος Πανάρετος και την τρίτη ο Γιώργος Φιρφιλιώνης.
Στην κατηγορία γυναικών: πρώτη ήλθε η Νικολέτα Αγγελέτου, δεύτερη η Αλεξάνδρα Μπαρδακλή και τρίτη η Αναστασία Αρβανίτη.
Στον αγώνα των μικρών κολυμβητών: την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Γκανόγιαννης, την δεύτερη ο Θεόδωρος Κωνσταντίνου και την Τρίτη ο Γιώργος Πολύχρονος
Σε όλους τους κολυμβητές απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα.
Το noa61.blogspot.gr να συγχαρεί και τους κολυμβητές-προπονητή-(Λάμπρο Σαλταρίκο) του Ν.Ο.Α. για την συμμετοχή τους, φέρνωντας μία 1η θέση-(με χρόνο:35'20"-2000μ.) με την Νικολέτα Αγγελέτου στις γυναίκες και μία 3η θέση-(με χρόνο:02'38"-300μ.) με τον Γιώργο Πολύχρονο στους μικρούς. 
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: 
Αριστείδης Πολύχρονος-(12ος με χρόνο:33'36"-2000μ.)
Γιώργος Σαλταρίκος-(4ος με χρόνο:02'43"-300μ.) 
Γιάννης Πολύχρονος-(8ος με χρόνο:03'10"-300μ.). 
Το παρών έδωσαν και οι συμπολίτες μας κ. Κων/νος Μανώλης-(25ος με χρόνο:45'36) παρά τα 57 του χρόνια, λάτρεις των αγώνων κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, ο οποίος το 2015 είχε τιμήσει με την παρουσία του των αγώνα κολύμβησης αντοχής που είχε διοργανώσει ο Ν.Ο.Αλιβερίου, και ο Παναγιώτης Καδδίτης-(34ος με χρόνο:55'10), που ήταν και η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα κολύμβησης αντοχής.

Για αποτελέσματα ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ