Άρπαξε τα σκήπτρα και το τρόπαιο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-8 τον Ολυμπιακό (pics)

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Την κατάκτηση του πρώτου του κυπέλλου στην υδατοσφαίριση των γυναικών πανηγυρίζει ο ΝΟ Βουλιαγμένης! Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου επιβλήθηκε με 10-8 στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στη Χίο παίρνοντας τα σκήπτρα από την ομάδα του Χάρη Παυλίδη.


Το συγκρότημα του Λαιμού είχε διαρκώς το προβάδισμα στην αναμέτρηση και δε βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να φτάσει πολλές φορές στην ισοφάριση χωρίς να προσπεράσει. Ωστόσο δυο γκολ της Ειρήνης Νίνου στην λήξη της τρίτης και στην αρχή της τέταρτης περιόδου καθώς και άλλα δύο της Ιωάννας Χυδηριώτη στο τελευταίο οκτάλεπτο έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του συγκροτήματος του Λαιμού. Για το ΝΟΒ είναι ο πρώτος τίτλος από το 2013 με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να δείχνει πιο έτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να μπαίνει καλύτερα και να παίρνει προβάδισμα με τέρματα των Χυδηριώτη και Νίνου σε κόντρα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα χάρη σε τέρματα των Αβραμίδου και Τσουκαλά. Η Χαραλαμπίδη ήταν εκείνη που έδωσε προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα της με το παιχνίδι να αλλάζει μορφή από εκείνο το σημείο κι έπειτα, αφού κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Ο ΝΟΒ έκανε και πάλι δύο τα τέρματα της διαφοράς με τέρμα της Ράνεϊ στον παραπάνω με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο παραπάνω πριν η Μυριοκεφαλιτάκη μειώσει σε 4-3 με τον ίδιο τρόπο. Το ημίχρονο έκλεισε με την Έγκενς να ισοφαρίζει από τα δύο μέτρα.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έφερε από ένα γκολ των δύο φουνταριστών για τις δύο ομάδες (Ξενάκη, Ασημάκη). Η Ράνεϊ στη συνέχεια αξιοποίησε αριθμητικό πλεονέκτημα για το 6-5 με την Έγκενς να ισοφαρίζει στην κόντρα. Καθοριστικά ήταν τα τέρματα της Ειρήνης Νίνου, που στο τέλος της τρίτης και στην αρχή της τέταρτης περιόδου έκαναν το 6-8 και έδωσαν «παράσταση νίκης» στην ομάδα της. Η Αβραμίδου μείωσε στο γκολ, όμως η Ιωάννα Χυδηριώτη με δύο δικά της γκολ «κλείδωσε» την κατάκτηση του κυπέλλου για το ΝΟΒ. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ήταν να μειώσει με την Αβραμίδου σε 10-8.

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 8-10 (2-3, 2-1, 2-3, 2-3)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Ασημάκη 1, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Μ., Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ε. 3, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ