Τετράμηνη παράταση στις θητείες των ΔΣ των σωματείων

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Με κοινή υπουργική απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δίνεται παράταση στη θητεία των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων λόγων covid.

Σε πολλά ερασιτεχνικά σωματεία όλων των αθλημάτων, είτε έχει λήξει η θητεία των διοικητικών συμβουλίων είτε προγραμματίζονταν εκλογές για την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου. Η κατάσταση όμως που επικρατεί αυτή τη στιγμή με την πανδημία δεν επιτρέπει συναθροίσεις και όπως ήταν φυσικό, τα τρία υπουργεία (εσωτερικών, υγείας και πολιτισμού/αθλητισμού) αποφάσισαν:

«Την παράταση της θητείας των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων, που έχουν συσταθεί και λειτουργούν σύμφωνα με τα άρθρα 78 και επ. του Αστικού Κώδικα, για χρονικό διάστημα έως τεσσάρων (4) μηνών, ήτοι από 1ης.1.2021 έως την 30ής.4.2021. Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από την δημοσίευση της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, εκλογές σε σωματεία για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων (ή την ανανέωση της θητείας των υφιστάμενων) θα μπορούν να γίνουν από το Μάιο και μετά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ