Ν.Ο. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στο έργο της νέας Διοίκησης

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΝΟ Αλιβερίου επ' ευκαιρία της εκλογής νέου Προέδρου και Δ.Σ στην Κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος.



<< Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κο Κυριάκο Γιαννόπουλο για την νίκη του, τον Κο Νίκο Ξυλούρη για την εκλογή του ως εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως και στον Κο Σπύρο Γιαννιώτη για την εκλογή του. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εκλέχθηκαν, αλλά και σε όλους όσους δεν το κατάφεραν. Η οικογένεια του υγρού στίβου αποφάσισε ξεκάθαρα με καθολική συμμετοχή των εγγεγραμμένων στο Μητρώο της ΓΓΑ και έχοντα δικαίωμα ψήφου Σωματεία, αφού της διαδικασίας μετείχαν και τα 202!


Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε για την επιτυχία της εκλογής τους στο Δ.Σ. της ΚΟΕ, τον Κο Τζώνη Καλημέρη, Μέλος του ΝΟ Αλιβερίου και την Κα Ελευθερία Σαραντίδου, Πρόεδρο του ΝΟ Χαλκίδας και της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας. Πολύ σημαντικό να εκπροσωπείτο ο Νομός μας και η Περιφέρεια μας στα ανώτερα κλιμάκια των Αθλητικών Ομοσπονδιών.


Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στο έργο της νέας Διοίκησης, αναγκαία η αλλαγή, κοινός παρονομαστής για όλους ....το καλό του Υγρού Στίβου και των αθλημάτων που όλοι αγαπάμε. 


Η επόμενη ημέρα οφείλουμε να μας βρει να Κολυμπάμε Μαζί, για να δοθούν λύσεις και απαντήσεις σε όλα αυτά που απασχολούν το χώρο και αποτέλεσαν αντικείμενο συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα, έτσι ώστε να πάμε τα αθλήματα του Υγρού Στίβου ακόμα ψηλότερα και να ανοίξουν νέα κεφάλαια επιτυχιών και διακρίσεων για αυτά. Θα είμαστε όλοι δίπλα, αρωγοί στην νέα προσπάθεια!


Τέλος να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο Κο Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την προσφορά και συμβολή του, στην εξέλιξη και στις επιτυχίες των αθλημάτων μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια... >>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ