Στο ΟΑΚΑ το World League Super Final πόλο γυναικών, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας μας, στα τέλη Ιουνίου!

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, μετά από πολλά χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στο σπίτι της! Το Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας! O νυν αντιπρόεδρος και επόμενος πρόεδρος (είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 5ης Ιουνίου) της παγκόσμιας ομοσπονδίας υγρού στίβου (FINA) Χουσάιν Αλ Μουσαλάμ έχει εξαιρετικές σχέσεις με το νέο πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο τον οποίο και επισκέπτεται στην Αθήνα.

Με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα, ο Αλ Μουσαλάμ ανακοίνωσε μαζί με τον κο Γιαννόπουλο, ο οποίος συνοδεύονταν από τον A' αντιπρόεδρο Λεωνίδα Αθανασιάδη και την εκπρόσωπο των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ, Κέλλυ Αραούζου και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τη διοργάνωση του World League Super Final στην υδατοσφαιριση των γυναικών, στα τέλη του Ιουνίου (αναμένεται η ημερομηνία) στο ΟΑΚΑ.


Στο World League Super Final εκτός από την Εθνική θα συμμετάσχουν και οι ομάδες Ρωσίας, Ουγγαρίας, Ισπανίας, ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνίας και Καζακστάν.

 

Να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε να συνδυαστούν η διοργάνωση στη χώρα μας, με τα εγκαίνια των νέων αγωνιστικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ.


Ο Αλ Χουσάλαμ ευχαρίστησε τον υφυπουργό αθλητισμού για τα έργα αναβάθμισης και ανάπτυξης του υγρού στίβου που εξελίσσονται σε ΟΑΚΑ, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά και Λάρισα και υπογράμμισε ότι "η ανακαίνιση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων υποδομών συνάδει με την ιστορία της Ελλάδας και ξαναφέρνει στις μνήμες τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, οι οποίοι ήταν από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία".


Η Ελλάδα θα συνεχίσει να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο παγκοσμίως στον υγρό στίβο κι επιπρόσθετα μπορεί να αποτελέσει τη «γέφυρα» μεταφοράς τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη του υγρού στίβου σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας» επισήμανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και τόνισε πως «οι επικείμενες εκλογές της FINA και η προεδρία του Husain Al Musallam, τον οποίο συγχαίρω θερμά, ανοίγει νέα εποχή στενότατης συνεργασίας της με την ελληνική Ομοσπονδία και το Υφυπουργείο Αθλητισμού».


Στα οφέλη και τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού υγρού στίβου, από την αγαστή συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και με το νέο προεδρείο που θα προκύψει στη FINA στις αρχές Ιουνίου, αναφέρθηκε με αισιοδοξία και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ