ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Εξαιρετική η παρουσία του Νικόλα Μέξη στα "Τζελάτεια 2023"

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος οι αγώνες κολύμβησης «Τζελάτεια» που έχουν πλέον καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως θεσμός στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρα μας. Η γιορτή της κολύμβησης του Ν.Ο.Β. πραγματοποιηθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου στη Βουλιαγμένη. Εκτός από συλλόγους της Αττικής, συμμετείχαν σύλλογοι από την επαρχία και πλήθος κολυμβητών, στις τέσσερεις αγωνιστικές των Προαγωνιστικών κατηγοριών τα πρωινά και των Αγωνιστικών τα απογεύματα. Συνολικά 500 αθλητές και αθλήτριες από 30 ομάδες, ανάμεσά τους και οι διεθνείς έλληνες αθλητές Άννα Ντουντουνάκη και Στέφανος Δημητριάδης, έδωσαν το παρών.


Ο Γιάννης Τζελάτης (1924-1968) υπήρξε ένα απο τα σπουδαία Μέλη του Ν.Ο.Β. που με πολύ μεγάλη αγάπη αγκάλιασε τον Όμιλο και ιδιαίτερα το κολυμβητικό τμήμα και συνέβαλε καθοριστικά στην κατασκευή του κολυμβητηρίου του Ν.Ο.Β.


Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης θέλοντας να τιμήσει την πολύπλευρη προσφορά του στον Όμιλο και γενικά στον αθλητισμό έχει καθιερώσει κολυμβητικούς αγώνες Αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών αφιερωμένους στην Μνήμη του.


Ο ΝΟ Αλιβερίου με την συμμετοχή του Κολυμβητή του, Νικόλα Μέξη, τίμησε την διοργάνωση αυτή του ΝΟ Βουλιαγμένης, που συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον του κολυμβητικού κόσμου και μάλιστα η αγωνιστική του παρουσία ήταν εξαιρετική! Ο Νικόλας αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παμπαίδων-Α, το απόγευμα του Σαββάτου, στα 50μ. ελεύθερο κατακτώντας την 1η θέση και στα 50μ. πρόσθιο κατακτώντας την 3η θέση, με αντίστοιχα ατομικά ρεκόρ, γεμίζοντας με χαρά και ικανοποίηση, γονείς, προπονητές, Δ.Σ. και συναθλητές για τις νίκες του.


Η επιτυχίες του, οι οποίες, παίρνουν μεγαλύτερη αξία, αν υπολογίσουμε, ότι ο Νικόλας ελλείψη κολυμβητηρίου ακόμη στο Αλιβέρι, η προετοιμασία του γίνεται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας και χάρις την αγάπη του για το άθλημα και την επιμονή του, αφιερώνει χρόνο εδώ και μια πενταετία περίπου από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του για να βρίσκεται στο χώρο του κολυμβητηρίου. Στην προσπάθεια του, πάντα δίπλα του ματαφέροντάς τον στην Χαλκίδα για προπονήσεις και οι γονείς του, Γεωργία Καγκέλη (Γεν. Γραμματέας ΝΟΑ) & Δημήτρης Μέξης, τους οποίους "αποζημίωσε" με τον καλύτερο τρόπο στους συγκεκριμένους αγώνες.


Στους αγώνες "Τζελάτεια" έχοντας πολύ καλή παρουσία, συμμετείχαν και δυο κολυμβητές που προέρχονται απο το προαγωνιστικό τμήμα του ΝΟΑ, οι οποίοι απο τον Οκτώβριο του 2022 αγωνίζονται με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, και είναι: η Γαβριέλλα και Κώστας Σαμαράς, με την Γαβριέλλα να κατακτά την 3η θέση στα 200μ. πρόσθιο και ο Κώστας την 1η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 2η θέση στα 50μ. του ίδιου αγωνίσματος.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου για τη μεγάλη κολυμβητική γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

ΠΗΓΗ: pisina.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ