Αξιέπαινη εμφάνιση του ΝΟ Αλιβερίου

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Την Κυριακή 30/7 στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας ολοκληρώθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής των Ανδρών με τους ημιτελικούς και τελικούς, όπου η Νίκη Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον ΝΟ Χαλκίδας με 11-7, ενώ το τρίτο εισιτήριο ανόδου πήρε τελικά ο ΟΠΑΘΑ Πατρών, που επιβλήθηκε στον μικρό τελικό με 12-10 επί του ΑΝΟ Αργυρούπολης.


Ο ΝΟ Αλιβερίου συμμετείχε στην τελική φάση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιώντας αξιέπαινη εμφάνιση καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο του και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μπορούσε με λίγο τύχη παραπάνω και λιγότερα λάθη στον αγώνα του με την Αργυρούπολη να ήταν στο final 4 της διοργάνωσης.


Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Αλέξης Προκόπιος αναφέρει για την συμμετοχή του συλλόγου: «Αρχικά να συγχαρώ όλες της ομάδες για την συμμετοχή τους, τα παιχνίδια πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα, όσον αφορά το ΝΟ Αλιβερίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει το παρών στην Τελική φάση της Γ' Εθνικής, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια μας, έχοντας πολύ καλή παρουσία και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι μπορούσαμε να ήμασταν στους τελικούς, κάτι το οποίο θα ήταν εφικτό αν διαχειριζόμασταν τον 2ο αγώνα με τον ΑΝΟ Αργυρούπολης ίσως με λιγότερα λάθη.


Η κόπωση έπαιξε και αυτή το ρόλο της ασφαλώς, αυτό όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές μας και ο προπονητής μας και τους ευχαριστώ όλους για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.


Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν για να γίνει εφικτή η παρουσία μας στο Πρωτάθλημα, όπως και να συγχαρώ τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Β' Εθνική, την Πρωταθλήτρια Νίκη Βόλου τον δευτεραθλητή ΝΟ Χαλκίδας και τον τρίτο ΟΠΑΘΑ Πατρών και να ευχηθώ καλή συνέχεια και ότι καλύτερο τη νέα αγωνιστική σεζόν»


Τα αποτελέσματα του ΝΟ Αλιβερίου σε Α' φάση και Τελική φάση έχοντας 3 νίκες και 3 ήττες είναι:


ΔΙΩΝΗ Ν.Α-ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 8-13

ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 13-5

ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ -ΝΟ ΙΤΕΑΣ 16-6

ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ -ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 9-6

ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 11-7

ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ -ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 7-14


Επίσης, η διοίκηση του ΝΟ Αλιβερίου μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας… «Συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσία τους στην Α' φάση και τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής σε όλους τους υδατοσφαιριστές μας και στον προπονητή μας Χαλκίτη Νίκο. Από πλευράς ΚΟΕ παρακολούθησε τους αγώνες η Β' Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας κα Σαραντίδου Ελευθερία.


Επ' ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής των ανδρών, ο ΝΟ Αλιβερίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας στην Τελική φάση της διοργάνωσης και συγκεκριμένα την ΤΗΕΟΜΑR SΗΙΡΜΑΝΑGΕΜΕΝΤ CΟRΡ και τους κ.κ. Ιωάννη & Αλέξανδρο Θεοδώρου για την κάλυψη μέρος των εξόδων της διαμονής της αποστολής στην Χαλκίδα, καθώς και τον κ. Κοτσιφάκη Μανώλη για τα γεύματα που προσέφερε στους αθλητές μας, στο νέο χώρο που έχει δημιουργήσει δίπλα στο Κόκκινο Σπίτι στην Χαλκιδα, το RAVAL Bar-Restaurant-Cafe.


Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλκίδας για τις διευκολύνσεις και την βοήθεια τους σε ότι και αν ζητήσαμε. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Αλυτάρχη αγώνων, την γραμματεία και τους διαιτητές, για την άψογη ολοκλήρωση των αγώνων, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ