Οι στόχοι της ΚΟΕ για το 2016

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Για τους στόχους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μίλησε ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Σαρακατσάνης στο site της ΚΟΕ, κάνοντας λόγο για διακρίσεις σε κολύμβηση και υδατοσφαίριση.Πιο συγκεκριμένα,
ο Σαρακατσάνης, αναφερόμενος στους στόχους δήλωσε:
«Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, στην οποία όλοι μας έχουμε επικεντρωθεί στον στόχο του βάθρου. Να ξεκινήσουμε από την κολύμβηση, που έχουμε μεγάλες βλέψεις,αφού πιθανώς να έρθει το μετάλλιο από τις μεγάλες αποστάσεις. Σε δεύτερο πλάνο διεκδικούμε την είσοδο σε κάποιους τελικούς στην κλασσική κολύμβηση, όπου ευελπιστούμε να συμμετάσχουν 12-14 παιδιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο οποίος αν μη τι άλλο είναι ένας αξιόλογος αριθμός αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες που προετοιμάζονται οι αθλητές. Στην υδατοσφαίριση, όπως είναι λογικό στοχεύουμε σε ένα μετάλλιο σε άνδρες και γυναίκες. Στη συγχρονισμένη το ντουέτο είναι εκείνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για μια επιτυχία μέσα στην 8άδα, ενώ στις καταδύσεις τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα και θα είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε παρουσία στους αγώνες».

Ο προγραμματισμός στη κολύμβηση
«Πρώτη ευκαιρία για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στις σκυταλοδρομίες (4Χ100μ. ελεύθερο, 4Χ100μ. μεικτή) είναι οι πανευρωπαϊκοί αγώνες του Μαϊου στο Λονδίνο, στους οποίους θα πάμε πλήρεις και ελπίζουμε να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες επιδόσεις, γεγονός που θα μας εξασφαλίσει την παρουσία μας στο Ρίο. Για τους νέους υπάρχει το πανευρωπαϊκό στις αρχές Ιουλίου, που στοχεύουμε πάλι στις θέσεις των μεταλλίων όπου συνήθως είμαστε».

Για τα προβλήματα στον υγρό στίβο
«Έχοντας υπόψην τα οικονομικά, επιθυμούμε να έχουμε χώρους άθλησης, τους οποίους δεν διαθέτουμε αλλά με ότι έχουμε θα πορευτούμε. Το Εθνικό κολυμβητικό κέντρο είναι όνειρο θερινής νυκτός παρόλο που είναι τόσο σημαντικό να υλοποιηθεί. Ωστόσο, θέλω να μοιραστώ τη δική μου απορία, η οποία θα με βασανίζει ακόμα κι όταν φύγω από τον χώρο. Τι θα είχαμε πετύχει άραγε ακόμα, εφόσον είχαμε ότι έχουν και οι άλλοι στο εξωτερικό;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food