Αυτό το μετάλλιο θα πάει σε Έλληνες ή Ούγγρους;

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μετά από τη νίκη των Μαυροβούνιων επί των Ούγγρων με 8-5, στον 2ο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,  οι Μαγυάροι πέφτουν πάνω μας (Σάββατο 23/01 στις 17.15), όπως επιθυμούσαν οι περισσότεροι στην Εθνική (άλλοι το ανέφεραν
στις δηλώσεις τους, όπως ο Άγγελος Βλαχόπουλος κι άλλοι όχι) και θα παλέψουμε σε μια μεγάλη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο. Θυμίζουμε ότι έχουμε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους πολίστες του Μπένεντεκ από την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού, όταν κι αναδειχθήκαμε ισόπαλοι με 8-8.
Πάντως σε ένα γενικό σχόλιο, ο τρόπος παιχνιδιού των Ούγγρων μάς ταιριάζει καλύτερα, σε σχέση με το ξύλο, τις προσωπικές μονομαχίες και τις ενέργειες των παικτών του Μαυροβουνίου, όπως πράττει ο Νίκολα Γιάνοβιτς κι η παρέα του.
Και το ερώτημα που τίθεται για τον μικρό τελικό του Σαββάτου είναι το εξής: το χάλκινο μετάλλιο, που απεικονίζεται παρακάτω, θα πάει σε Έλληνες ή σε Ούγγρους; Σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες, έχουμε αρκετές πιθανότητες να ανεβούμε ξανά στο βάθρο των νικητών, όπως πράξαμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Τότε «τιμωρήσαμε» τους Ιταλούς τού Σάντρο Καμπάνια, το Σάββατο μπορούμε και θέλουμε να επαναλάβουμε κάτι ανάλογο, με τους Ούγγρους απέναντί μας.
Αν ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των περιφερειακών σουτ, ιδίως του Ντένες Βάργκα, αλλά και στους φουνταριστούς των Ούγγρων που μάς έκαναν αρκετή ζημιά στο πρώτο ματς του Βελιγραδίου, τότε είμαστε το φαβορί για το χάλκινο μετάλλιο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στέλιος Μοσχούλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ