Κ.Αγγελέτος για 40 χρόνια Ν.Ο.Α.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

'Εχουν περάσει 40 χρόνια απο την ίδρυση του Ν.Ο.Αλιβερίου και σε πολλούς απο εμάς πιστεύω ότι ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις και ξεχωριστές στιγμές. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν θα δούμε ότι ο Ν.Ο.Α. έχει στεφθεί με ξεχωριστές διακρίσεις και επιτυχίες,
ακόμη και σήμερα. Εάν θελήσουμε να παραβλέψουμε λίγο τις επιτυχίες πιστεύω ότι στο χώρο του τοπικού αθλητισμού ο Ν.Ο.Α. προσέφερε την ευκαιρία σε πολλούς νέους να αθληθούν και να γνωρίσουν το μοναδικό άθλημα της κολύμβησης. Τα προβλήματα στην πορεία του Ν.Ο.Α. ήταν πάρα πολλά. Το βασικότερο είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων με αποτέλεσμα οι νέοι της περιοχής να προπονούνται μόνο το διάστημα του καλοκαιριού. Είναι γνωστές οι προσπάθειες αρκετών παραγόντων απο το χώρο του Ν.Ο.Α. για την δημιουργία κολυμβητηρίου στην περιοχή μας. Το διάστημα 1991-1994 όταν ήμουν προπονητής έζησα απο κοντά τις προσπάθειες του κ. Αλέξη Σταμάτη του προέδρου του Ν.Ο.Α. για την κατασκευή κολυμβητηρίου. Παρόλες όμως τις υποσχέσεις που δόθηκαν για μια ακόμη φορά δεν έγινε πραγματικότητα το πολυπόθητο αυτό όνειρο.
Πιστεύω ότι θα ήταν απαραίτητη η προσπάθεια όλων μας προς αυτήν την κατεύθυνση και την ευαισθητοποίηση των τοπικών φορέων ώστε κάποια στιγμή τα λόγια να γίνουν έργα. Στο διάστημα που ήμουν προπονητής έζησα πολύ όμορφες στιγμές με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εμπλέκονταν με τον Ν.Ο.Α. (Συναδέλφους προπονητές, αθλούμενους, Δ.Σ. και γονείς.) Με την έναρξη του καλοκαιριού ξεκινούσε και η προετοιμασία του Ν.Ο.Α. Αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πλάι μας με προσωπική εργασία για να βοήθησουν στην προετοιμασία του προπονητικού υλικού και των εγκαταστάσεων στο λιμάνι Αλιβερίου. Τους ευχαριστούμε γιατί με τη δική τους συμβολή καταφέρνει ο Όμιλος να είναι υπαρκτός ακόμα και σήμερα και να βρίσκεται πρωταθλητής στους Ομίλους θαλάσσης.
Συγκινητικές για μένα ήταν οι στιγμές που έζησα με τα παιδιά του ομίλου το διάστημα που ήμουν προπονητής και ομολογώ ότι ήμουν εντυπωσιασμένος απο την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους παρόλες τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης. Ξεχωριστή εμπειρία αποτελούσε η εκμάθηση κολύμβησης στα παιδιά ηλικίας (4-6) χρονών. Στο τέλος επίσης της καλοκαιρινής περιόδου αξέχαστες παραμένουν για μένα οι στιγμές που έζησα με τα παιδιά σε αγώνες πρωταθλημάτων (στην Καλαμάτα, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας, στο Ιλίσιο, στην Λαμία).
Η περιοχή μας πιστεύω ότι έχει παιδιά δυνατά γεμάτα θέληση. Πιστεύω ότι είναι υποχρέωση μας να τα βοηθήσουμε και να τα παροτρύνουμε να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την κολύμβηση που αποτελεί ένα από τα ομορφότερα αθλήματα. Τέλος ας βοηθήσουμε όλοι στην στήριξη του Ν.Ο.Α. που έχει χαρίσει τόσες διακρίσεις στην τοπική κοινωνία μας.

Ευχαριστώ

Κώστας Αγγελέτος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ