To 4ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo του N.O.Aλιβερίου στις 4&5 Αυγούστου στην Παραλία Καράβου

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Το 4ο στη σειρά Τουρνουά 4on4 Beach Water Polo που διοργανώνει ο Ν.Ο.Αλιβερίου με την υποστήριξη του club Baluse, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και συγκεκριμένα 4&5, στην Παραλία του Καράβου. Ένα ιδιαίτερο τουρνουά και αυτό γιατί φέτος αποκτά ονοματεπώνυμο,
αυτό του Παλαιού μας Υδατοσφαιριστή και τερματοφύλακα της ομάδας Νέων του 1991 η οποία έφτασε στην Τελική φάση του Θεσμού, Κώστα ΓΙΟΒΑΝΑΚΗ.
Ο Κώστας γεννήθηκε το 1974. Ξεκίνησε να ασχολείται με την Υδατοσφαίριση το 1988 και υπήρξε μέλος των ομάδων Παίδων και νέων του Ομίλου από την θέση του Τερματοφύλακα με εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα όπου συμμετείχε. 
Η ονομασία του τουρνουά "Κώστας Γιοβανάκης" δεν ήταν τυχαία. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να τιμήσουμε ένα νέο άνθρωπο, που έφυγε πρόωρα στις αρχές τις δεκαετίας του '90 και που θα μπορούσε ακόμη να προσφέρει πολλά. Έναν παίκτη του οποίου ο χαρακτήρας αντιπροσώπευε τον οικογενειακό χαρακτήρα της ομάδας μας και στην οποία προσέφερε πολλά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Τουρνουά έχουν ξεκινήσει και μπορούν να γίνονται είτε στα Τηλέφωνα: 
6981543844-(Προκόπης) & 6985774027-(Γιάννης) ή στο inbox της Σελίδας του Ν.Ο.Α. στο Fbook. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 02:00 μ.μ.. Το απόγευμα της Παρασκευής θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται μάξιμουμ από (7) Παίκτες.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα γίνει και αγώνας πόλο από το γυναικείο τμήμα του ομίλου και θα τιμηθεί και η Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών του Ν.Ο.Αλιβερίου που συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που έγινε στην Ελλάδα το 1988 και φέτος κλείνουμε 30 χρόνια.
Φτιάχνουμε την ομάδα μας και κολυμπάμε, παίζουμε, το διασκεδάζουμε στο 4ο Τουρνουά Πόλο Παραλίας 4on4 στον Κάραβο Αλιβερίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ