Απόλαυσαν πόλο οι μικροί του Ν.Ο.Αλιβερίου, Ν.Ο.Χαλκίδας & MGFSO Mόσχας

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σπουδαίας σημασίας φιλικά προπονητικού χαρακτήρα για το πόλο, έγιναν στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, αλλά και παράλληλα δράσεις που αφορούν το μέλλον της
υδατοσφαίρισης! Η εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε το Τμήμα πόλο του Ν.Ο.Χαλκίδας, με συμμετοχή, νεαρών αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας
7-12 ετών, με την συμμετοχή τριών ομάδων!...Το Ν.Ο.Χαλκίδας, το Ν.Ο.Αλιβερίου και την Ρωσική ομάδα MGFSO της Μόσχας, που την περασμένη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της πόλης, συναντήθηκαν και έγιναν αγώνες μεταξύ των ομάδων που προαναφέραμε.

Ήταν ένα δίωρο πραγματική πανδαισία θεάματος, καθώς οι αγώνες έγιναν στα 2 τερέν, που δημιουργήθηκαν στο εγκάρσιο της πισίνας, με τους μικρούς υδατοσφαιριστές να παίρνουν μια γεύση από τα πρώτα μυστικά του αθλήματος, εκμεταλλευόμενοι μια ευκαιρία για μια καλή προπόνηση αλλά και ψυχαγωγία μέσα στο νερό. 
Όλοι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ήταν ενθουσιασμένοι από τα παιχνίδια αυτά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν και πήραν το χειροκρότημα. Στα φιλικά αυτά παιχνίδια λοιπόν συμμετείχαν, ο Ν.Ο.Χαλκίδας (προπονητές Γιάννης Αλαφάκης και Νίκος Μερκουριάδης) με πολυπληθή εκπροσώπηση αγοριών και κοριτσιών, με επίσης πολυπληθή ομάδα αγοριών και κοριτσιών ο Ν.Ο.Αλιβερίου (προπονητές Προκόπης Αλέξης και Γιώργος Στουπής) και η ομάδα MGFSO της Μόσχας (προπονητής Ivan Saycer και υπεύθυνος Vladislav Maslur)!
Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Η ομάδα MGFSO της Μόσχας βρίσκεται για ένα 15νθήμερο (03-17 Ιουλίου) στην Χαλκίδα, όπου κάνει κοινή προετοιμασία με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του ΝΟΧ! Ο υπεύθυνος της Ρωσικής ομάδας είναι ένας παλιός μας γνώριμος από την "θητεία" του σαν πολίστας του ΝΟΧ, φυσικά πρόκειται για τον Vladislav Maslur, ενώ προπονητής είναι ένα άλλο τεράστιο όνομα στο χώρο του πόλο ο Ivan Saycer, με σπουδαία καριέρα σαν πολίστας (συμμετείχε στις Ολυμπιάδες της Αθήνας και του Σίδνεϊ με την Εθνική Καζακστάν).
Στην έναρξη των φιλικών ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Αλιβερίου κ. Αλέξης, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση στο να συμμετέχει και ο Ν.Ο.Α. σε αυτή την εκδήλωση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για αυτά τα παιδιά τέτοιες δράσεις που αφορούν την Υδατοσφαίριση, προσέφερε αναμνηστικά στους προπονητές των δυο συλλόγων και στον προπονητή της Ρωσικής ομάδος και ένα βιβλίο με τις ομορφιές και την Ιστορία της Εύβοιας.















Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ