Λήξη καλοκαιρινής σεζόν με εσωτερική κολυμβητική ημερίδα για το ΝΟ Αλιβερίου

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

 

Με την εσωτερική κολυμβητική ημερίδα για τα τμήματα υποδομής του κολυμβητικού Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου  ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα 28/8  η φετινή, διαφορετική λόγω covid-19, καλοκαιρινή σεζόν για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του ΝΟΑ στην παραλία της Ανθούπολης. Με τη συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών καθώς και την παρουσία των γονέων, φίλων  και συγγενών τους, που καμάρωσαν την πρόοδο των παιδιών τους στις δεξιότητες που αναπτύσσουν κολυμπώντας στην θάλασσα, παρακολουθήσαμε και θαυμάσαμε την πολύ ιδιαίτερη για την περιοχή αγωνιστική ημερίδα του ΝΟΑ. 



Η εικόνα των νεοσσών αθλητών που κολύμπησαν με σανίδες αλλά και μεγαλύτερων παιδιών που έχουν εξελιχθεί στο άθλημα της κολύμβησης μέσα από τις προπονήσεις τους στο Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου και έχουν μάθει να κολυμπούν ήταν εξαιρετική και άκρως ικανοποιητική. 
Η διοργάνωση ήταν άψογη! Τόσο κατά την διάρκεια των κολυμβητικών αγώνων που επιμελήθηκαν και φρόντισαν οι προπονητές έχοντας την βοήθεια των μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών του ΝΟΑ όσο και εκ των υστέρων που όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες  παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους μετάλλια, καθώς και ένα αναμνηστικό δώρο αλλά και το καθιερωμένο κέρασμα τους. 


Ο Πρόεδρος κ. Προκόπης Αλέξης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΑ ευχαρίστησε τους γονείς, τους προπονητές για την άψογη συνεργασία αλλά και όλους όσους βοηθούν στην δράση του ΝΟΑ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Αλέξης:

"Η μοναδική έγνοια και προσπάθεια τόσο της Διοίκησης όσο και των προπονητών είναι το όφελος των παιδιών. Δεδομένων των συνθηκών και των υποδομών που διαθέτουμε ο ΝΟΑ αποδεικνύει ότι παραμένει ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο για την περιοχή και έτσι θα συνεχίσει!" 

Ο Πρόεδρος τέλος, συνεχάρη τα παιδιά. Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα σχολεία τους! Τονίζοντας πως του χρόνου, η προσπάθεια πάλι θα συνεχιστεί και θα αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της περιοχής που αγαπούν το κολύμπι, την θάλασσα και τον αθλητισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ