Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Ν.Ο. Αλιβερίου για το αγωνιστικό του τμήμα

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020


Μ
ε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου συγκέντρωσε το τελευταίο βράδυ του Αυγούστου 31/8 την αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου για να τους προσφέρει ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο ως ακόμη μια ένδειξη φροντίδας και εκτίμησης. Βέβαια ο ουσιαστικότερος σκοπός της λιτής αυτής γιορτής ήταν να βρεθούν όλοι μαζί και να αποχαιρετιστούν αφού η κολυμβητική σεζόν έφτασε στο τέλος για το 2020. Περίεργα τα συναισθήματα για όλους εφέτος που για πρώτη φορά αλλάξαν τα δεδομένα. Ο αποχαιρετισμός αυτός γινόταν με την λήξη του  Παμπεριφερειακού Πρωταθλήματος Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου καθιερωμένος Πρωταθλητής σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις του Παμπεριφερειακού κατόπιν ώριμης σκέψης και απόφασης του Δ.Σ, αποφασίστηκε να μην θέσει σε οποιονδήποτε κίνδυνο την υγεία των αθλητών-τριών του, λόγω κορονοϊού και δεν συμμετείχε στην διοργάνωση της ΚΟΕ η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.


Πολύ ευχάριστη έκπληξη στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΝΟΑ αποτέλεσε η παρουσία του κύριου Βαγγέλη Μούτουπα πρ. Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας καθώς και μέλος του ΝΟΑ, ο οποίος παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΝΟΑ κ. Προκόπη Αλέξη την τιμητική πλακέτα που του απένειμε εν απουσία του το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παμπεριφερειακό η ΚΟΕ  και ανέλαβε ο κ. Μούτουπας να διεκπεραιώσει την απονομή της. Ήταν μια σπουδαία και πραγματικά συγκινητική στιγμή για τον πρόεδρο και για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Είναι γεγονός πως το πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση  από την Διοίκηση, τους αθλητές αλλά και πολλούς που στηρίζουν αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για να διατηρηθεί η λειτουργία του Ομίλου κάθε καλοκαιρινή σεζόν χωρίς τις αθλητικές υποδομές που χρειάζεται και δικαιούται εδώ και δεκαετίες.


Τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. (Κρόμπα Γεώργιο, Πετράκη Αναστασία,  Καραγιάννη Βλάση, Ρεβύθη Ευτυχία, Αγγελέτο Κώστα, Κάλφα Γεώργιο, Κάλφα Προκόπη, Λεβέντη Σταματούλα), ο Πρόεδρος κ. Αλέξης με ένα σύντομο χαιρετισμό, όπου του έγινε και η απονομή της τιμητικής πλακέτας από τον κ. 
Ευάγγελο Μούτουπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ