Στο χειμερινό κύπελλο κολύμβησης στο Καρπενήσι ο Πρόεδρος του ΝΟΑ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Μια εξαιρετική υψηλού επιπέδου διοργάνωση έλαβε χώρα στο κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο "Παύλος Μπακογιάννης" του Καρπενησίου, αυτή, του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης. Οι αγώνες έγιναν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας) και του Δήμου Καρπενησίου.

Στο Καρπενήσι, σε υψόμετρο 965μ. βρέθηκαν 41 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 385 αθλητές, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε 7 αγωνιστικές ενότητες, ξεκινώντας από την Παρασκευή 26/11 έως και την Κυριακή 28/11.


Στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου βρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες, ο Πρόεδρος του ΝΟΑ και Ταμίας της Περιφερειακής Επιτροπής Υγρού Στίβου Αν. Στερεάς & Εύβοιας κ. Αλέξης Προκόπιος και ο έφορος Κολύμβησης του Συλλόγου μας κ. Αγγελέτος Κων/νος.

Στο πλαίσιο των αγώνων υπήρξε και ολιγόλεπτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τον Υγρό Στίβο, με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Γιαννόπουλο Κυριάκο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του και παρακολούθησε τους αγώνες.

Βασικός συντελεστής, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης, ήταν η κα Ελευθερία Σαραντίδου, (Πρόεδρος της Περιφερειακής μας Επιτροπής και Ταμίας της ΚΟΕ), η οποία ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομοσπονδίας με την Δημοτική αρχή και η καρδιά των αγώνων από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.


Συγχαρητήρια πολλά, σε όλους όσους συνέβαλαν για την εξαιρετικά υψηλού επιπέδου διοργάνωση, όπως και στους αθλητές των συλλόγων που συμμετείχαν για τις αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις τους. Να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του ξενοδοχείου Lecadin στο Καρπενήσι για την ζεστή φιλοξενία τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ