Χειμερινό κύπελλο κολύμβησης: Πλήθος αθλητών και συλλόγων, Πανελλήνια ρεκόρ και αξιόλογες επιδόσεις

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μια εξαιρετική υψηλού επιπέδου διοργάνωση, έλαβε χώρα στο κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο "Παύλος Μπακογιάννης" του Καρπενησίου, αυτή, του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης. Οι αγώνες έγιναν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας) και του Δήμου Καρπενησίου. 


Στο όμορφο Καρπενήσι, σε υψόμετρο 965μ. βρέθηκαν 41 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 385 αθλητές, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε 7 αγωνιστικές ενότητες, ξεκινώντας από την Παρασκευή 26/11 με τελικούς σε 400μ. μικτή ατομική και 1500μ. ελεύθερο και συνεχίζοντας με τους τελικούς του Σαββάτου και της Κυριακής.


Την ατμόσφαιρα στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου την ζέσταναν οι δυνατές κούρσες, οι αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις, τα πανελλήνια ρεκόρ και ο έντονος συναγωνισμός στα ομαδικά 4×50 mixed σε ελεύθερο και μικτή. Το Σάββατο 27/11, πριν την έναρξη του απογευματινού προγράμματος, έγινε η τελετή έναρξης και η παρέλαση των αθλητών/τριών και των ομάδων. 


Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός και ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης. Παρόντες ακόμη ήταν, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Σβερώνης & Σοφία Ζαλοκώστα και Ελευθερία Σαραντίδου (Ταμίας ΚΟΕ).

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, η κα. Αλεξία Μαρίνη Δραμιτινού (Γ’ Αντιπρόεδρος ΚΟΕ), μέλη της Περιφερειακής επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας, παράγοντες συλλόγων κ.α.


Βασικός συντελεστής, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης, η κα Ελευθερία Σαραντίδου, (Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας και Ταμίας της ΚΟΕ), η οποία ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομοσπονδίας με την Περιφερειακή Ενότητα Καρπενησίου & Δημοτική αρχή και η καρδιά των αγώνων από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.


Να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή έκβαση των αγώνων, την αγωνόδικο Επιτροπή: Γιάννης Μοντεσάτος (Μηχανογράφηση), Μανώλης Ζαμπέλης (Χειρισμός πίνακα), Μιχάλης Κραουνάκης (Χειρισμός ηλεκτρονικού χρονόμετρου), Αγγελική Παναγία (Εκφώνηση), Δημήτρης Παππάς (live streaming), Παναγιώτης Ξενάκης (Αλυτάρχης αγώνων).


Όπως επίσης πολλά μπράβο για την συνδρομή, βοήθεια τους και την φιλοξενεία, τους κ.κ. Αριστείδη Τασιό (Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας), Νικόλαο Σουλιώτη (Δήμαρχο Καρπενησίου), τους Ιωάννη Σβερώνη και Σοφία Ζαλοκώστα (Αντιδήμαρχοι), τον Προϊστάμενο του κολυμβητηρίου κ. Νικόλαο Τάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου και όλους τους εθελοντές.

 

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια, στους πρωταγωνιστές αυτών των αγώνων, τους αθλητές όλων των συλλόγων για την αγωνιστικότητά τους και τις αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις τους.


ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ:


1ος Γιώργος Σπανουδάκης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου)

2ος Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης (Άρη)

3ος Αρκάδιος Ασπουγαλής (Ηρακλής)


ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:


1η Χαρά Αγγελάκη (Ωκεανός)

2η Ξανθή Μιτσάκου (ΑΣΚ Deree)

3η Ελένη Κοντογιώργου (Ολυμπιακός)

-Βραβεύτηκαν και οι προπονητές των βραβευμένων αθλητών: Βαγγέλης Κοζομπόλης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιώργος Δαμασιώτης.


-αποτελέσματα αγώνων ΕΔΩ

-φωτογραφίες αγώνων ΕΔΩ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ