ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ολοκληρώθηκαν οι 1οι κολυμβητικοί αγώνες επιδόσεων και μικρών αποστάσεων στη Λαμία

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στο (ανακαινισμένο) κολυμβητήριο της Λαμίας, η διεξαγωγή των 1ων κολυμβητικών αγώνων επιδόσεων & αγώνων κολύμβησης μικρών αποστάσεων (κολ/ριο 25μ.) για τη φετινή σεζόν, προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.


Το δημοτικό κολυμβητήριο της φθιωτικής πρωτεύουσας αντηχούσε όλη την ημέρα από χαρούμενες φωνές των λιλιπούτειων αλλά και…λίγο μεγαλύτερων κολυμβητών που έλαβαν μέρος στην επίσημη αυτή διοργάνωση της Κολυμβητικής ομοσπονδίας και της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, που φιλοξένησε ο Δήμος Λαμιέων.


Τα «δελφίνια» των κολυμβητικών συλλόγων της Περιφέρειας μας που συμμετείχαν, περίπου 350 τον αριθμό, με τις καιρικές συνθήκες να μην είναι σύμμαχος στην προσπάθεια τους, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο για την εποχή.


Το παρών εδωσαν ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης στην ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης αλλά και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικών Ομάδων Κολύμβησης, Άκης Οικονόμου…οι οποίοι κράτησαν τις σημειώσεις τους. Με τα έμπειρα μάτια τους, προέβλεψαν παράλληλα μελλοντικούς πρωταθλητές, ενώ δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους και τα δικά τους πλατιά χαμόγελα για το όλο, γεμάτο αισιοδοξία, θέαμα.


Στους αγώνες συμμετείχαν και δυο "δελφινάκια" του ΝΟ Αλιβερίου, η Χριστίνα Καραγιάννη και ο Νικόλας Μέξης. Οι κολυμβητές του ΝΟΑ είχαν εξαιρετικές επιδόσεις για την εποχή, δεδομένου ότι η προετοιμασία τους ελλείψη κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι, επαφίεται στην αγάπη τους για το άθλημα, στους προπονητές τους και ασφαλώς στους γονείς τους που είναι δίπλα τους και αφιερώνουν αρκετό χρόνο ματαφέροντας τους αθλητές στην Χαλκίδα για τις προπονήσεις τους.


Στα αγωνιστικά τους αποτελέσματα, η Χριστίνα στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α', έφερε την 3η θέση στα στα 50μ. πρόσθιο, ατομικό ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο και εξαιρετική παρουσία στα 100μ. Μικτή ατομική. Ο Νικόλας στην κατηγορία των Παμπαίδων Α', έφερε την 2η θέση στα 50 μ. Πρόσθιο, ατομικό ρεκόρ στα 100μ. Μικτή ατομική και την 5η θέση στα 50μ. ελεύθερο με διαφορά 59 εκατοστών του δευτερολέπτου από τη πρώτη τριάδα.


Στο κολυμβητήριο που φιλοξένησε μετά από καιρό αγώνες, βρέθηκε για να χειροκροτήσει τα 350 παιδιά, και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος, μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής την ταμία Ελευθερία Σαραντίδου καθώς και της Περιφερειακής Επιτροπής και πλήθος κόσμου.


Στη διάρκεια των αγώνων, η ΚΟΕ και η Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας βράβευσε την «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης masters στη Ρώμη, Γεωργία Χατζηγεωργίου, για την πολύχρονη προσφορά της στο άθλημα της κολύμβησης.


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ


*Το video με το ρεπορταζ των αγώνων είναι απο το Star κεντρικής Ελλάδας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ