Βράβευση αθλητών ΝΟ Αλιβερίου με ζεστά χαμόγελα και περηφάνια!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση τιμής για τους αθλητές του ΝΟ Αλιβερίου από τον δήμο Κύμης-Αλιβερίου και Κοινότητα Αλιβερίου, στην οποία παρέστησαν, ο δήμαρχος κ. Μπουραντάς Αθανάσιος, οι αντιδήμαρχοι Κύμης-Αλιβερίου κ.κ. Μπαράκος Νικόλαος και Μαστροκώστας Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου κ. Παπαδιόχος Γεώργιος, οι οποίοι βράβευσαν τους αθλητές, το Δ.Σ. του συλλόγου και αρκετός κόσμος, κυρίως γονείς, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων.



Στην εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και την κατάκτηση του πρόσφατου Πανελλήνιου πρωταθλήματος συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα 3-4 Σεπτεμβρίου, οι προπονητές τους, όπως και ο ΝΟΑ για την αθλητική ανάπτυξη των νέων του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.



Η βράβευση των αθλητών του ΝΟ Αλιβερίου ήταν πρωτίστως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης των προσπαθειών και των κόπων τους από την δημοτική και κοινοτική αρχή, επιβραβεύοντας τους και για τις επιτυχίες τους, όπου για ακόμη μια χρονιά τίμησαν τον δήμο Κύμης-Αλιβερίου και την πόλη του Αλιβερίου. Συγχρόνως είναι αφορμή για παραδειγματισμό των νεοτέρων με περαιτέρω σκοπό την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους.



Δήμαρχος και πρόεδρος Κοινότητας, μίλησαν με θερμά λόγια για τους αθλητές του συλλόγου, για τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους, όπως και για τον ΝΟ Αλιβερίου που τόσα χρόνια έχει κρατήσει ψηλά τον υγρό στίβο και μάλιστα υπο αντίξοες συνθήκες που όλοι γνωρίζουν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ο ΝΟΑ έχει παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον, 

όπου σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου Αλιβερίου, υποδομή που θα είναι αφορμή για την ανατροπή πλέον των αντίξοων συνθηκών κάτω απ’ τις οποίες ο ΝΟΑ προσφέρει το έργο του.


Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:


Κουνέλη Φωτεινή, Μέξης Νικόλαος, Πάλλης Παναγιώτης, Ηλία Αγγελική, Μπόκαρης Ιωάννης, Αγγελέτου Δήμητρα, Καραγιάννη Χριστίνα, Καρβουνιάρης Κυριάκος, Λεμπέσης Κων/νος, Φωτιά Νικολέτα, Γλάρος Δημήτριος, Μπόκαρη Έλενα, Σπανός Νικόλαος, Μάλλιου Ηλιάννα, Λάμπρου Ευαγγελία, Πολύχρονος Ιωάννης, Ζωντός Παναγιώτης, Μπασούκος Νικόλαος, Σπανού Αικατερίνη, Καραγιάννης Κων/νος, Λάμπρου Ιωάννης, Ντάμα Κριστίνα, Αγγελέτου Νικολέτα, Κοτρόζος Μάριος, Μπάνου Μαρία, Πολύχρονος Αριστείδης, Αγγελέτου Σοφία, Γανωτή Αικατερίνη, Καραγιάννη Μαρία, Καρατζάς Γεώργιος, Κόρμπας Μιχαήλ, Κουκάκη Λυδία, Αλέξης Σταμάτιος, Δημολιάνης Γεώργιος, Κάλφας Ευάγγελος, Καρβουνιάρης Κων/νος, Κόλιας Γεώργιος, Στρουμπούλης Νικόλας, Βογιατζή Χριστούλα, Ζούμπερη Δήμητρα, Ζούμπερη Ευαγγελία, Μπόκαρη Αικατερίνη, Κακλαμάνου Βασιλική, Καλόγηρου Νίκη, Καραμάνου Βασιλική, Λούκου Κων/να, Πετράκη Μαριτίνα, Βυλλιώτη Σοφία, Κωτσή Μαρία, Νίνου Εύα, Δεμερούτης Νικόλαος, Μοναχός Γεώργιος, Χαλδούπης Βασίλειος, Αγγελέτου Ερατώ, Λαλανίτης Λουκάς, Αποστόλου Σταυρούλα, Μπονός Ιωάννης, Αλέξης Αλέξανδρος, Σαμαρά Γαβριέλλα, Δεμερούτη Γεωργία, Γανωτής Ευστράτιος, Ζαχαριάς Κων/νος, Φρυγανιώτης Σταμάτιος, Βυλλιώτης Ιωάννης, Καλλιανός Νικόλαος, Φωτιάς Ηλίας, Χαλδούπης Νικόλαος, Χιώτης Χαράλαμπος, Χιώτη Αρετή, Φωτιά Σοφία, Αντωνίου Ανδριάνα, Ηλία Αναστασία, Ηλία Βασιλεία, Λεμπέση Μαρίνα, Μακρή Νίκη, Μίχα Ευαγγελία, Μπαράκου Ηλιάνα, Πίπη Όλγα, Πλειώνη Σταματίνα. 

Καθώς και οι προπονητές: Αγγελέτος Κων/νος, Στουπής Γεώργιος, Ματζαβάκη Άννα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ