ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΙΛΑΣ: Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά από την οικογένειά του στο αεροδρόμιο

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Την αποστολή της Εθνικής Κολύμβησης Κ23 υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΝΟ Χαλκίδας. Ανήμερα της Παναγίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί κατέφθασε χαρούμενη από το Δουβλίνο με έξι μετάλλια και πολλές ελπίδες η Εθνική ομάδα κολύμβησης Κ23.


Ανάμεσα στα μέλη της αποστολής και ο δικός μας, ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας, που κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια και έγινε πρωταγωνιστής των αγώνων συνδυάζοντας την πετυχημένη του εμφάνιση με πρόκριση στο Παγκόσμιο, κατάρριψη πανελλήνιου ρεκόρ και το κυριότερο, με ένα εισιτήριο για την Ολυμπιάδα.


Ο Χαλκιδέος κολυμβητής γιόρταζε κιόλας (Μάριος το ένα όνομά του) και μαζί με τα συγχαρητήρια δέχθηκε και τις ευχές για "χρόνια πολλά και πολλές ακόμη επιτυχίες" απ' όλη την οικογένεια του που έτρεξε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθεί και να το σφιχταγκαλιάσει .


Ο πατέρας του Γιάννης, η μητέρα του Αγγελική και τα αδέλφια του Σταύρος και Κωνσταντίνα ήταν εκεί και όλοι μαζί επέστρεψαν στη Χαλκίδα τρισευτυχισμένοι και δικαιωμένοι (σ.σ. ο πατέρας του το πίστευε ακράδαντα και πάντα έλεγε ότι ο γιος του θα πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες).


Με ανθοδέσμες και αγκαλιές υποδέχθηκε όλους τους αθλητές και αθλήτριες η Ελευθερία Σαραντίδου, πρόεδρος του ΝΟ Χαλκίδας (πρώτος σύλλογος του Μπίλα), αλλά και εκπρόσωπος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (είναι Β’ Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ.της ΕΟΚ), που δήλωσε:


«Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση από το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης. Οι εθνικές ομάδες στηρίζονται απόλυτα από την ΚΟΕ, γίνονται όλες οι προσπάθειες να φτάσουν οι ομάδες μας της κολύμβησης στο καλύτερο επίπεδο. Ευελπιστούμε του χρόνου στο Παρίσι να έχουμε ως ομοσπονδία τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία σε Ολυμπιακούς Αγώνες».


«Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης, θα δώσουν κίνητρο και στα μικρότερα σε ηλικία να τους μοιάσουν», είπε ο ...πρώτος διδάξας (κέρδισε το πρώτο χρυσό χρονολογικά στους αγώνες), Δημήτρης Μάρκος , τον οποίο υποδέχθηκε η μητέρα του και ο αδελφός του, ερχόμενοι κι αυτοί από την Εύβοια.


Ο Στέργιος Μάριος Μπίλας δήλωσε: «Ήταν όνειρό μου και στόχος μου να κερδίσω χρυσό μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση. Παράλληλα προκρίθηκα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι το παιδικό μου όνειρο και κατέρριψα το πανελλήνιο ρεκόρ του Κριστιάν Γκολομέεβ που αποτελεί τον αθλητή που κοίταζα όταν ήμουν μικρός. 


Τώρα προπονούμαστε μαζί με τον ίδιο προπονητή (Άκη Οικονόμου) στο κλιμάκιο της Εθνικής στο ΟΑΚΑ, θα είμαστε και οι δύο στο ίδιο αγώνισμα (50μ ελεύθερο) στο Παρίσι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από αυτή τη διοργάνωση. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ηρεμία, πρέπει να είσαι ψυχολογικά ήρεμος και να είσαι μεγάλος μέσα στο νερό».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ