Το 9ο KoeMAG στην συντροφιά σας, αφιέρωμα στους συλλόγους θάλασσας

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Στην σελίδα της Ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί η ένατη έκδοση του επίσημου περιοδικού της ΚΟΕ. Το KoeMAG στις 134 σελίδες του φιλοξενεί άρθρα που έχουν σχέση με όλα τα αθλήματα που ανήκουν στην οικογένεια του υγρού στίβου. Δίνεται έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού που χάρισαν μεγάλες διακρίσεις στην χώρα. Στο εξώφυλλο της έκδοσης φιλοξενούνται οι πέντε αρχηγοί των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης που κατέκτησαν μετάλλια σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.


Είναι ο Γιάννης Φουντούλης, αρχηγός της εθνικής ανδρών, ο Χρίστος Λασκαρίδης αρχηγός της εθνικής εφήβων, η Αριάδνη Καραμπέτσου αρχηγός της εθνικής νεανίδων, η Νεφέλη Κρασσά που ηγήθηκε της προσπάθειας της εθνικής κορασίδων και ο Δημήτρης Χατζής, αρχηγός της εθνικής παίδων. 


Οι αθλητές και οι αθλήτριες φωτογραφήθηκαν στο Μικρολίμανο, εκεί όπου πριν από 100 περίπου χρόνια ξεκίνησαν οι αγώνες της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Πέραν της φωτογράφισης οι αρχηγοί των ομάδων εκφράστηκαν για την επιτυχία του καλοκαιριού και τις προοπτικές που υπάρχουν για το άμεσο και απώτερο μέλλον.


Προτεραιότητα του KoeMAG είναι η παρουσίαση συλλόγων που εκφράζουν την δουλειά που συντελείται στην επαρχία. Εκεί όπου κτυπά η καρδιά των αθλημάτων, εκεί όπου ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο στον χώρο.


Παρουσιάζονται οι κάτωθι σύλλογοι:


Δελφίνια Ξάνθης, ΑΟ Σύρου, Αίας Σύρου, ΝΟ Πάρου, Ναϊάς Πάρου, Μεδεώνας Άσπρων Σπιτιών, ΚΟ Αιγιαλείας, ΝΟ Αλιβερίου, Πρωτέας Ζακύνθου, ΝΟ Διαυλου Ωρεών, ΝΟ Λίμνης Εύβοιας.


Ο ΝΟ Αλιβερίου αναφέρει στην σελίδα του στο fbook:


"Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον και να συγχαρούμε την Κολυμβητική μας Ομοσπονδία και την συντακτική ομάδα του KoeMag, για την επιμέλεια με την οποία προσεγγίζουν θέματα που αφορούν συλλόγους επαρχίας και μάλιστα συλλόγους που στερούνται υποδομών ή υποδομές που δεν είναι λειτουργικές όλο το χρόνο, δίνοντας μας βήμα, ώστε να γίνουν γνωστές οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας και από την άλλη, την διάθεση μας και την επιμονή μας να κρατήσουμε ψηλά τα αθλήματα του υγρού στοιχείου στις περιοχές μας έχοντας ανοίξει διάπλατα την πόρτα προς τον υπέροχο Υγρό Στίβο εισάγοντας την νεολαία σε μια υγιεινή δραστηριότητα".


Το περιοδικό ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ