Πείσμα, αγωνιστικότητα και αγάπη

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος ή ΝΟΑ ή σκέτο «ο Όμιλος», όπως απλά έχουν συνηθίσει να τον αποκαλούν οι άνθρωποί του, ιδρύθηκε το 1961 και έχει έδρα τον Κάραβο Αλιβερίου. Τα αθλήματα που καλλιεργεί είναι: κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ανοιχτή θάλασσα, κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων, μαραθώνια κολύμβηση.


Από την ίδρυση του έως σήμερα αυτό που μετ' επιτάσεως διεκδικεί είναι η δημιουργία σωστών αθλητικών υποδομών και στην περίπτωση του ένα κολυμβητήριο. Για αυτόν το σκοπό, άλλωστε, άπαντες που είχαν θέση στο συμβούλιο της ομάδας τα τελευταία χρόνια έδωσαν και την ψυχή τους για την κατασκευή του. Ένα κολυμβητήριο για τα νέα παιδιά, αλλά και τους αθλητές, ώστε να προπονούνται σε σωστές εγκαταστάσεις και ανθρώπινες συνθήκες άσκησης.


Στον ΝΟΑ υποδέχθηκαν με περίσσια χαρά και συγκίνηση, το 2022, την αναγγελία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου που αφορά την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα για την ένταξη χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ενός εμβληματικού και συνάμα αναπτυξιακού χαρακτήρα έργου, αυτό, της κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου διαστάσεων (33.33χ25μ.).


Οι αγώνες του συλλόγου δικαιώθηκαν και είναι αλήθεια, ότι το «όχημα» διεκδίκησης της κατασκευής του κολυμβητηρίου, υπήρξαν οι επί σειρά ετών αθλητές του ομίλου, οι οποίοι με το πείσμα τους, την αγωνιστικότητα τους, την αγάπη τους για τον υγρό στίβο και τις επιτυχίες τους, κράτησαν αναμμένη την φλόγα. 


Οι υποδομές του ΝΟ Αλιβερίου απο το 1961 έως σήμερα είναι στη θάλασσα, έχοντας τοποθετηθεί δύο πλωτές εξέδρες δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο «κολυμβητήριο» 25 μέτρων, στις οποίες γίνονται και οι προπονήσεις μόνο κατά τους θερινούς μήνες (Ιούνιο-Αύγουστο).

Προπονητές του Ομίλου είναι: Αγγελέτος Κων/νος, Ριζογιάννης Δημήτριος, Στουπής Γεώργιος, Αγγελέτου Νικολέτα.


Το Δ.Σ. απαρτίζεται από τους: Αλέξης Προκόπιος (Πρόεδρος), Κάλφα Νίκη (Αντιπρόεδρος), Καγκέλη Γεωργία (Γενική Γραμματέας), Ρεβύθη Ευτυχία (Ταμίας), Κουβαρά Σοφία (Ειδική Γραμματέας), Αγγελέτος Κωνσταντίνος (Έφορος Κολύμβησης), Κάλφας Προκόπιος (Έφορος Υδατοσφαίρισης), Δήμου Αναστασία (Έφορος Υλικού), Φλωρεντή-Μιχαλάκη Ανδριανή (Δημοσίων Σχέσεων).


ΠΗΓΗ:ΚΟΕmag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ