Οι ομάδες του All Star Game

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε τις συνθέσεις των ομάδων, που θα πάρουν μέρος στο 1ο All Star Game το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.Οι κορυφαίοι αθλητές που αγωνίστηκαν στη φετινή Α1 χωρισμένοι σε δύο ομάδες την «Αθήνα» και την «Υπόλοιπη Ελλάδα»
θα συμμετάσχουν στο 1ο All Star Game, που διοργανώνει ο ΣΕΑΥ το Σάββατο στις 18:300 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Οι συνθέσεις των ομάδων προέκυψαν μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων της Α1, οι οποίοι δεν είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν παίκτες της ομάδας του και μπορούσαν να επιλέξουν μέχρι τρεις παίκτες από κάποια ομάδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αθήνα (Κουντουδιός-Δ. Μαυρωτάς) Αγγελίδης, Γ. Αφρουδάκης, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς, Δεληγιάννης, Θωμάκος, Καπότσης, Καρούντζος, Κοπελιάδης, Μουρίκης, Μπλάνης, Παπαδόγκωνας, Τσαλκάνης
Υπόλοιπη Ελλάδα (Λοράντος-Λούδης) Βλαχόπουλος, Βουλγαράκης, Γούβης, Κομάντινα, Καραμπέτσος, Κοκκινάκης, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Σολανάκης, Φλέγκας, Φουντούλης, Χατζηγούλας, Χατζηκυριακάκης, Χρυσοσπάθης
Η διοργάνωση δεν θα περιοριστεί φυσικά στο παιχνίδι, καθώς στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός έκπληξη μέσα στο νερό μεταξύ νεαρών αθλητών, οι οποίοι θα επιλέξουν για ζευγάρι τους έναν από τους αθλητές των δύο ομάδων. Όσοι από τους νεαρούς αθλητές ηλικίας ως και 14 ετών θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί για την ανάδειξη των τυχερών που θα συναγωνιστούν με κάποιους από τους καλύτερους αθλητές του χώρου, θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής-υπεύθυνη δήλωση στην είσοδο του κολυμβητηρίου και να έχουν μαζί τους τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ