"Έλαμψαν" οι αθλητές του πόλο

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το κατάμεστο κολυμβητήριο της Γλυφάδας υποδέχτηκε το πρώτο All  Star game, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, σε μια εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη ανάμεσα σε αθλητές που εκπροσώπησαν την  «Αθήνα», με αντίπαλο την «Υπόλοιπη Ελλάδα», βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους της «Υπόλοιπης Ελλάδας» που επικράτησαν με 16-11.
Παρόντες ήταν πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου της υδατοσφαίρισης, ενώ άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τα γκολ και το θέαμα που προσέφεραν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού γίγνεσθαι. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης διοργανώθηκε διαγωνισμός, με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του αθλήματος.
Τα μικρά παιδιά είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα ινδάλματά τους, αλλά και να γνωρίσουν τους μεγάλους αθλητές της ελληνικής υδατοσφαίρισης βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους και παίρνοντας αυτόγραφα. (Ένα μπράβο στο ΓΣ Περιστερίου για την οργανωμένη παρουσία του στον αγώνα. Είναι πολύτιμο και για τα παιδιά των ακαδημιών του, και για το σύλλογο, και για το ίδιο το άθλημα).
Οι μεγάλοι άδραξαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια χαρούμενη κι εορταστική ατμόσφαιρα, μακριά από γκρίνιες και μεμψιμοιρίες, και να χορτάσουν υψηλού επιπέδου θέαμα από την ελίτ του ελληνικού πόλο χωρίς κόντρες και σκοπιμότητες.
Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη καθώς ήταν όλα προσεγμένα στην εντέλεια. Από τα μπλουζάκια, τα σκουφάκια, τον ηλεκτρονικό πίνακα, τα βραβεία, τις καρέκλες, το happening στο ημίχρονο, τις κάμερες ( υπήρχε και μία κάμερα σε ελικοπτεράκι πάνω από την πισίνα, μία κάμερα μέσα στην πισίνα, και μία στο στήθος του Χρήστου Αφρουδάκη για ρεαλιστική εικόνα ). Όλα. Και μάλιστα για ένα εγχείρημα που συνέβη για πρώτη φορά.
Οι αθλητές, που κατά τα λεγόμενα πολλών, είναι αρμόδιοι μόνο για να παίζουν, διοργάνωσαν άψογα έναν αγώνα σε λιγότερο από μήνα, παρά τις επιπλέον υποχρεώσεις τους. Τον διοργάνωσαν καλύτερα από εκείνους που η μόνη δουλειά τους είναι αυτή. Η διοργάνωση πρωταθλημάτων και άλλων event για ανάπτυξη στα αθλήματα του Υγρού Στίβου.
Σημείωση: Η ΚΟΕ όχι μόνον έλαβε πρόσκληση, αλλά χαρακτηρίστηκε και συνδιοργανώτρια από τα μεγάφωνα, και είναι τουλάχιστον απαράδεκτο (και ντροπή και όποια άλλη λέξη ταιριάζει) που δεν έδωσε το παρόν στον αγώνα. Δεν υπήρξε εκπρόσωπος της στον αγώνα, παρά μόνο στα μέσα του όταν εμφανίστηκε ο έφορος της. Ίσως να μην της ταιριάζουν οι γιορτές, μόνο τα πανηγύρια. Κλείνει η παρένθεση γιατί δεν ταιριάζει μιζέρια σε αυτό το κείμενο.
Στα του αγώνα τώρα, η ομάδα της Υπόλοιπης Ελλάδας είχε από την αρχή το πάνω χέρι στο ματς, γεγονός που «ανάγκασε» τον Δημήτρη Μαυρωτά να καλέσει εσπευσμένα όλα τα τάιμ άουτ που δικαιούτο πριν από τα μισά κάθε οκταλέπτου.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δίλεπτο, οι αθλητές των δύο ομάδων μπήκαν εύκολα στο πνεύμα του αγώνα και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο αληθινό κοινό της υδατοσφαίρισης. Οι περίτεχνες ενέργειες έδιναν κι έπαιρναν στο ματς, και το μενού περιλάμβανε από εντυπωσιακές ανάποδες πάσες και γυριστά σουτ, μέχρι ψαλίδια και «περπάτημα» στο νερό. Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας κάποια στιγμή, επιχείρησε να βάλει ένα γκολ με κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι στιγμές και οι φάσεις ήταν απολαυστικές και φανταστικές και από τις 2 ομάδες. Υπήρξαν κάποια highlights όπως το ψαλίδι του Μάριου Καπότση, το σουτ του Χρήστου Αφρουδάκη που πατώντας πάνω στην πλάτη του Γιώργου Αφρουδάκη εκτινάχθηκε έξω από το νερό (Σε μια παρόμοια φάση πέτυχε γκολ με αυτόν τον τρόπο ο Παπαδόγκωνας αλλά κρατώντας τη μπάλα και με τα δύο χέρια).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωτοπόροι της ίδρυσης του ΣΕΑΥ, το μακρινό 1983, μεταξύ αυτών ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος (πρώτος αντιπρόεδρος του συνδέσμου).
Το πρώτο ALL STAR GAME έλαβε τέλος προξενώντας θερμό κι έντονο ενδιαφέρον στο κοινό και μεγάλη τέρψη.
Ραντεβού του χρόνου!
Οκτάλεπτα: 4-5,1-4, 4-4, 2-3
ΑΘΗΝΑ: (Κουντουδιός, Μαυρωτάς): Δεληγιάννης , Αγγελίδης, Γ. Αφρουδάκης 1, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς 1 , Θεοδωρόπουλος 1, Θωμάκος 1, Καπότσης 2, Καρούντζος 1, Κοπελιάδης, Μουρίκης 1, Μπλάνης 2, Παπαδόγκωνας 1, Τσαλκάνης.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: (Λοράντος, Λούδης): Καραμπέτσος,  Βλαχόπουλος 3, Βουλγαράκης, Γούβης 1, Κομάντινα 1,  Κοκκινάκης, Κολόμβος 3, Μυλωνάκης 2, Σολανάκης, Φλέγκας, Φουντούλης 2, Χατζηγούλας, Χατζηκυριακάκης  3,   Χρυσοσπάθης 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ