Φιλανθρωπική δράση του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μετά την επιτυχημένη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών που διοργάνωσαν τα Τμήματα του Ν.Ο.Χ., προκειμένου να δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό ώστε να διανεμηθούν σε απόρους συμπολίτες μας, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας,
η οποία μάλιστα παρατάθηκε μέχρι και τις 22/12/2015, το προηγούμενο Σάββατο 19/12/2015 ήρθε και η σειρά του τμήματος υδατοσφαίρισης να προσφέρει στον συνάνθρωπο, διοργανώνοντας τη διεξαγωγή ενός συναρπαστικού αγώνα water-polo στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Ν.Ο.Χ . και αυτής του  Περιστερίου, με τελικό νικητή τα εγκαταλελειμμένα παιδάκια του κέντρου βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ», στο οποίο αποδόθηκαν τα έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.


Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν διόλου ευκαταφρόνητο, χάριν της ευαισθησίας των συμπολιτών μας, που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και προσήλθαν στην πισίνα με κύριο μέλημά τους  να προσφέρουν από το  υστέρημά τους για ένα καλό σκοπό, στο άγιο πνεύμα των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.
Την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης, που μοίρασε γλυκά και σοκολάτες στους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, ενώ υπήρχε και όμορφη μουσική επένδυση από τον DJ Άκη Αφένδρα του ραδιοφωνικού σταθμού Home 89,1, που ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης.
    Οι φίλαθλοι καταχειροκρότησαν τους παίχτες και των δύο ομάδων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κος Χρήστος Παγώνης, μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και πολλοί συμπολίτες μας.

 Για την ιστορία και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νίκη με σκορ 10-6 της νέας μας ομάδας, στελεχωμένη με όλες τις νέες μεταγραφές παικτών, που κοουτσάρει ο νέος προπονητής κος Αλέκος Βάσσος, έναντι της αξιόμαχης ομάδας του Περιστερίου του κου Αρσένη Μαρούλη, η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με το Ν.Ο.Χ. (Α2) και μάλιστα στον ίδιο όμιλο.
Το κύπελλο-έπαθλο, που δόθηκε στον νικητή του φιλανθρωπικού αγώνα, ήταν μία ευγενική χορηγία της «Κοιν. Σ. Επ. Γαια & Υδωρ»  (FAB sportswear) που συμπαραστέκονται και στηρίζουν την προσπάθεια του Ν.Ο.Χ. στο φιλανθρωπικό του έργο και δράσεις.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα και της συγκέντρωσης των χρημάτων για ένα ιερό σκοπό συμπαράστασης στον συνάνθρωπο και εύχονται καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη , ευημερία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ