Η βράβευση της Εθνικής Πόλο από τους Αθλητικούς Συντάκτες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Με αφορμή την διάκρισή τους στα βραβεία του ΠΣΑΤ, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος, ο αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης
Ανδρών Χρήστος Αφρουδάκης κι ο συμπαίκτης του, Άγγελος Βλαχόπουλος, αλλά κι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά:

Θοδωρής Βλάχος – Προπονητής Εθνικής Ελλάδος

« Είναι μια πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση. Ήδη έχουμε νιώσει τη δικαίωση των κόπων μας μέσα από τα αποτελέσματα του Καζάν. Αυτό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζονται οι κόποι σου».

Χρήστος Αφρουδάκης – Αρχηγός Εθνικής Ελλάδος

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη αναγνώριση από τους αθλητικούς συντάκτες. Είχα την τύχη και το 2001 να βραβευτώ και στο παρελθόν και είναι ένα βραβείο που σφραγίζει ακόμη περισσότερο την επιτυχία του Καζάν. Νιώθω περήφανος και δικαιωμένος για τους κόπους μας, όπως και όλοι στην ομάδα».

Άγγελος Βλαχόπουλος – Υδατοσφαιριστής Εθνικής Ελλάδος

«Πάντα ένα βραβείο κρύβει από πίσω του το συναίσθημα της χαράς. Δεν έχει σημασία αν λέει πολλά ή όχι σε κάποιους. Είναι μια δικαίωση, καθώς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στο Καζάν και το να το αναγνωρίζουν οι άνθρωποι που μας παρακολουθούν στενά, αποτελεί και ηθική επιβράβευση».

Δημήτρης Διαθεσόπουλος – Πρόεδρος ΚΟΕ

«Η τελετή των βραβείων του ΠΣΑΤ ήταν για τα αθλήματα της ΚΟΕ ένας μεγάλος θρίαμβος. Αποτελεί μια μεγάλη διάκριση των αθλημάτων της ΚΟΕ και των αθλητών που εκπροσωπούν τα αθλήματά της. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά για την νέα χρονιά, με πολλές επιτυχίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ