Στην κορυφή με νέα Πανελλήνια ρεκόρ η Λαμιώτισσα Γεωργία Χατζηγεωργίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πρωταθλήτρια με πολλά ρεκόρ, στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2016, η κολυμβήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου από τη Λαμία, που είναι προπονήτρια στο ΝΑΟΛ και  ανήκει πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού! Με 4 πρώτες θέσεις και ισάριθμα Πανελλήνια ρεκόρ, η Γεωργία Χατζηγεωργίου ολοκλήρωσε
τις υποχρεώσεις της στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2016 που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο «Ποσειδώνιο» στη Θεσσαλονίκη.

Η Γεωργία Χατζηγεωργίου, που είναι προπονήτρια στο ΝΑΟΛ και πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα 50μ.-100μ.-200μ. ελεύθερο και στα 200μ. μικτή ατομική με σημειώνοντας αντίστοιχα, όπως ήδη σημειώσαμε, Πανελλήνια ρεκόρ σε κάθε αγώνισμα.

Σε δηλώσεις της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και υπογράμμισε: «Ο θεσμός των Masters ενισχύεται και δυναμώνει, χτίζοντας γερά θεμέλια για να καθιερωθεί και να εδραιωθεί στον ελληνικό κολυμβητικό χώρο. Μέσα σε τρία χρόνια από μια αθλήτρια οι συμμετοχές έφτασαν τις 211! Όσον αφορά τις επιδόσεις μου είμαι πολύ ικανοποιημένη για τα Πανελλήνια ρεκόρ που κατέγραψα και στα 4 αγωνίσματα αλλά κυρίως γιατί η προετοιμασία ενόψει Πανευρωπαϊκού προχωρά σωστά. Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου στον Ολυμπιακό για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με τις οποίες έβαλαν τα θεμέλια για μια ακόμα πιο ισχυρή ομάδα στο μέλλον!».
Στην κάτω φωτογραφία η Γεωργία Χατζηγεωργίου, μαζί με τον προπονητή της Αλέξανδρο Κόκκινο και τον συναθλητή της και επίσης πρωταθλητή Ελλάδας στα 100μ. - 200μ. πρόσθιο, 200μ. πεταλούδα και 200μ. μικτής ατομικής Ισίδωρο Παγιαύλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ