ΑΝΟΖ: Πρώτη και καλύτερη η Μαρία Πήλικα!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου 2016 ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ) στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης με την επωνυμία ΙΓ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ, που πραγματοποίηθηκαν στο Περιστέρι. Ο Ζακυνθινός όμιλος συμμετείχε με 32 αθλητές-τριες
(10 στην αγωνιστική και 22 στην προ-αγωνιστική ομάδα) σε σύνολο 1.100 αθλητών-τριων από 50 και άνω σωματεία απ΄όλη την Ελλάδα.
Είχε πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη το χρυσό μετάλλιο της Μαρίας Πήλικα στα 50μ. ύπτιο στις Παγκορασίδες Α (14 ετών). Επίσης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και το χάλκινο στα 50μ. ελεύθερο!
Και φυσικά όλα αυτά χωρίς τις κατάλληλες υποδομές αφού οι... "υπεύθυνοι" ακόμα μοιράζουν υποσχέσεις για την κατασκευή μίας πισίνας στο νησί!!!
Μ.Πήλικα: "Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν"
Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, Μαρία Πήλικα έφτασε σήμερα (25/04) το μεσημέρι στο νησί και στο λιμάνι την περίμεναν ο προπονητής της Διονύσης Μαρίνος, μέλη του συμβουλίου και πολλοί συναθλητές-τριες της.
Η νεαρή κολυμβήτρια, συγκινημένη από την υποδοχή που της επιφύλαξαν, τόνισε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητή μου, τον Όμιλο, αλλά κυρίως τους γονείς μου που με παρότρυναν να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άθλημα.
Ευχαριστώ θερμά τον προπονητή μου κ. Διονύση Μαρίνο για την υπομονή και επιμονή του σε μένα προσωπικά, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του Ομίλου.
Δεν σταματώ εδώ, θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζομαι και να φέρνω μετάλλια στον ΑΝΟΖ".
Δ.Μαρίνος: "Υπό αντίξοες συνθήκες φέρνουμε μετάλλια στο νησί"
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής της, Διονύσης Μαρίνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αντίξοες συνθήκες των προπονήσεων. Ο κ. Μαρίνος είπε: "Είναι μεγάλη επιτυχία αυτή της Μαρίας, η οποία είναι επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια. Υπό αντίξοες συνθήκες φέρνουμε μετάλλια στο νησί. Είναι σημαντικό να φέρνουμε διακρίσεις διότι έτσι φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά έχουν τεράστιες ικανότητες. Ο χρόνος που έκανε η Μαρία την κατατάσσει στις 10 καλύτερες στην Ελλάδα".

ΠΗΓΗ: zantesport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ