Μπιτσάκης: "Επιδόσεις & μετάλλια σε δεύτερη μοίρα"

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι 3οι αγώνες κολύμβησης Masters, στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή περίπου 400 αθλητών. Ο άνθρωπος που «τρέχει» το πρόγραμμα Greek Masters Aquatics, Σπύρος Μπιτσάκης δήλωσε:

«Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί από πλευράς συμμετοχής και ανταπόκρισης από τους αθλητές, τους συλλόγους, τους προπονητές και τους παράγοντες. Είχαμε συμμετοχές που έφτασαν κοντά στις 400, ενώ μας ευχαριστεί το γεγονός ότι συμμετείχαν και αθλητές από Κύπρο, Βουλγαρία και Τουρκία».
Για τη συνέχεια του προγράμμαατος Greek Masters Aquatics (GMA) σημείωσε: «Θέλουμε να δουλέψουμε αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές από πιο πολλές χώρες».
Για τη σημασία των αγώνων είπε: «Οι αγώνες αυτοί πάνω από όλα γίνονται για να περάσουμε κάποια μηνύματα. Αυτά είναι της υγείας, του αθλητισμού εφ’ όρου ζωής, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας. Οι επιδόσεις και τα μετάλλια έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Για εμάς είναι διασκέδαση».
Τέλος, σημείωσε για την οργανωτική επιτυχία: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ωκεανό και την ΚΟΕ για την άψογη διοργάνωση, καθώς και όσους συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες. Το αξίζουν όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να αθλούνται εφ’ όρου ζωής και αυτός είναι ο στόχος μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ