Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ιτέα

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ολυμπιακού των Μίνι Κορασίδων και Κορασίδων στο κολυμβητήριο της Ιτέας για τη κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων. Ο Γενικός Αρχηγός του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, Δημήτρης Τζήμας απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις ομάδες, ενώ επισήμανε τις
προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση του κολυμβητηρίου. Τέλος αναφέρθηκε στις επόμενες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στην Ιτέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ξανάρθει. Όπως επίσης μπορούν να έρθουν κι ανδρικές ομάδες. Γενικά το πρόβλημα στην Αθήνα είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν πισίνες να κάνουν προπόνηση οπότε μπορούν σε μιάμιση με δύο ώρες να έρθουν στην Ιτέα όπου ουσιαστικά είναι δίπλα με πολύ μικρό κόστος από ότι είναι σε κάποιες άλλες πισίνες ή αλλού προκειμένου να κάνουν εδώ την προετοιμασία τους. Προσκαλούμε όλες τις ομάδες να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας».

Για το Πυθία Καπ που έγινε το καλοκαίρι στην Ιτέα: «Το καλοκαίρι είχαμε το Πυθία Καπ, το οποίο στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Επίσης είχαν έρθει το καλοκαίρι ομάδες από την Ολλανδία και την Σερβία. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι ακόμα κι οι Σέρβοι που έμειναν σε ξενοδοχείο εδώ».

Για τις επόμενες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στην Ιτέα: «Το τριήμερο 29-31 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα Δελφίνια που είναι κολυμβητικοί αγώνες επίσημη διοργάνωση από την ΚΟΕ. Ακόμη σχεδιάσουμε μέσα Νοεμβρίου να διεξαχθεί το Κωνσταντίνος Ξανθάκος 2. Πέρσι είχε πραγματοποιηθεί με την παρουσία της Χαλκίδας, του Τρίτων Αμαρουσίου, της Πετρούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας. Φέτος σκεφτόμαστε να έχουμε έξι ομάδες στο τουρνουά. Το κολυμβητήριο έχει μια συνέχεια πλέον σε πάρα πολλές διοργανώσεις».

Για τις προσπάθειες αναβάθμισης του κολυμβητηρίου: «Με την επιμονή και την δουλειά του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε το κολυμβητήριο ανοιχτό και τον χειμώνα. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο για να έχουμε συνέχεια σε λειτουργία το κολυμβητήριο. Επίσης προσπαθούμε με την Περιφέρεια να κάνουμε και μια αναβάθμιση του κολυμβητηρίου ώστε να πέσει το κόστος και περιμένουμε τον Δήμο».

Για την ανδρική ομάδα: «Οι άνδρες φέτος αγωνίζονται στην Β’ Εθνική και ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 29 Σεπτεμβρίου θέλοντας ως στόχο ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από ότι πέρσι».

Γιώργος Χρήστου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ