Ο Ν.Ο.Αλιβερίου σε "Ρέστεια 2018" & 1η θερινή ημερίδα κολύμβησης Περιφέρειας

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Το Σάββατο 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 1η Θερινή ημερίδα κατηγοριών & προαγωνιστικών της περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Ο Ν.Ο.Αλιβερίου αφενός είχε παρουσία & αφετέρου δόθηκε η ευκαιρία στην κολυμβήτρια μας
 Νικολέτα ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ-(η οποία έχει ξεκινήσει προπονήσεις αρκετό καιρό), να συμμετέχει στα 800μ. Ελεύθερο και στα 100μ. Ύπτιο, τερματίζοντας στην 2η & 3η θέση αντίστοιχα.
Η περίοδος αυτή είναι περισσότερο για την προετοιμασία των κολυμβητών και για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους τα νέα παιδιά, καθώς επίσης και για να προπονηθούν οι πιο έμπειροι.


Να συγχαρούμε την Νικολέτα για την προσπάθειά της και για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι στο δύσκολο αυτό αγώνισμα απόστασης αυτό των 800μ., τελευταία φορά που συμμετείχαν κολυμβήτριες του Ν.Ο.Α. σε αγώνες της Περιφέρειας μας ήταν το 1989 στην Χαλκίδα πάλι, και ήταν: (Γιαννοπούλου Δ., Γιαννοπούλου Π., Σκουρλή Δ., Σκουρλή Στ., Μπάνου Σ., Μπάνου Μ., Μπιμπή Μ., Κιούση Σ.).


Επίσης να συγχαρούμε άλλο ένα Αλιβεριοτάκι που συμμετείχε στους αγώνες, την "μικρή" Αγγελική ΗΛΙΑ, η οποία έχει ξεκινήσει την προσπάθειά της στον χώρο από τον Σεπτέμβρη με εντατικές προπονήσεις, αγωνιζόμενη με τον Δραστήριο σύλλογο του Ευβοϊκού ΓΑΣ. Η Αγγελική είναι κόρη της παλαιάς μας κολυμβήτριας και προπονήτριας Μαρίας Σκούρα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή επιτροπή Κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας και τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μούτουπα, για την φιλοξενία και για την άρτια και χωρίς καθυστερήσεις διοργάνωση της 1ης αυτής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.


Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα "ΡΕΣΤΕΙΑ 2018" του Α.Ο.Π.Φ., με την συνεργασία της Κ.Ο.Ε., τη συμμετοχή πολλών συλλόγων και φυσικά παρουσία πλήθους κόσμου στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Στην Τελετή έναρξης παραβρέθηκε και ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος και τιμήθηκε από τον Όμιλο του Π. Φαλήρου για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό.


Το επίπεδο των αγώνων πολύ υψηλό, αρκετά καλοί χρόνοι και πολλές συμμετοχές στα αγωνίσματα. Εκεί κολύμπησε ο κολυμβητής μας Νικόλας ΜΕΞΗΣ-(ο οποίος με την πρωτοβουλία των γονιών του Δημήτρη & Γεωργίας έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη τις προπονήσεις του στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας)...αγωνιζόμενος στα 50μ. Πρόσθιο με 26 συμμετοχές & 50μ. Ελεύθερο με 29 συμμετοχές. 
Να συγχαρούμε και τον Νικόλα για την παρουσία του και την προσπάθειά του σε αυτούς τους σπουδαίους διασυλλογικούς αγώνες, εκπροσωπώντας τον Ν.Ο.Αλιβερίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ