Μήνυμα Προέδρου Ν.Ο.Αλιβερίου επ' ευκαιρία της έναρξης της κολυμβητικής σαιζόν 2018

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Το μήνυμα του Προέδρου του Ν.Ο.Α. κ. Αλέξη, επί τη ευκαιρία της έναρξης της κολυμβητικής περιόδου για το 2018. Να θυμήσουμε οτι η έναρξη της καλοκαιρινής σαιζόν, έγινε την Κυριακή 17 Ιουνίου στα γραφεία του Ν.Ο.Α. στον Κάραβο Αλιβερίου και οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 18 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Ανθούπολη Μηλακίου.

Καλοκαίρι...
Καλοκαίρι στον Όμιλο, μακριά από το θόρυβο της πόλης.
Αθλητές και γονείς, που απολαμβάνουν τη μέρα τους εδώ
και κάποιοι που τρέχουν μετά τη δουλειά για απογευματινό μπάνιο και χαλάρωση. Όμορφες καλοκαιρινές εικόνες με πολλά παιδιά να συμμετέχουν στα τμήματα και στις καλοκαιρινές σχολές του Ν.Ο.Α. μας! Oι «εν δυνάμει» αθλητές μας, σε πλήρη δράση τα πρωινά & απογευματινά, με τις χαρούμενες φωνές τους, να γεμίζουν ζωντάνια και αισιοδοξία εμάς τους άλλους, τους μεγάλους που λίγο γκρινιάζουμε για το πάρκινγκ, λίγο για τη ζέστη, αλλά όλοι παραδεχόμαστε πως απολαμβάνουμε το πιο όμορφο μέρος, λόγο αυτών των παιδιών, που σε αντίξοες συνθήκες άσκησης δίνουν το δικό τους αγώνα για άθληση!
Οι παλαιότεροι, οι παλαιοί και πιο πρόσφατοι "Βετεράνοι" του ομίλου μας, ελάτε στις εγκαταστάσεις μας, να βρεθούμε, γιατί όχι και να κολυμπήσουμε, να δείτε τους νέους μας κολυμβητές, ελάτε να μιλήσουμε για τον Ν.Ο.Α. που αγαπήσαμε στις νεότερες γενιές, για τις αναμνήσεις μας, να τους πούμε για τα οφέλη της κολύμβησης!
Για τους κολυμβητές-τριες μας θα υπάρξουν δράσεις, όλο το καλοκαίρι, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν, όπως και για τους ενήλικες του Ομίλου και όχι μόνο.
Οι γονείς οι οποίοι είναι αξιέπαινοι για την επιμονή τους να είναι εκεί όλο το καλοκαίρι, καθημερινά, τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την βοήθειά τους, την κατανόησή τους, και την συνεργασία τους!
Για όσους λείψουν τον Αύγουστο από τον Όμιλο, για ολιγοήμερες διακοπές, ευχόμαστε καλά να περάσετε, θα είμαστε εδώ και θα σας περιμένουμε, τέλος Αυγούστου για την κολυμβητική μας γιορτή, για τα μικρά μας δελφινάκια!
Στο αγωνιστικό τμήμα της κολύμβησης, καλές προπονήσεις και πολλές επιτυχίες, στο επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου!
Τα τμήματα υδατοσφαίρισης, καλή αρχή, καλές προπονήσεις, καλή επάνοδο στα Εθνικά πρωταθλήματα!
Στους προπονητές μας και τα Μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη και πάντοτε με γνώμονα το καλύτερο για τους αθλητές μας!
Ο Ν.Ο.Αλιβερίου ήταν, είναι και θα παραμείνει, ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο της περιοχής μας!
Η στήριξη και το μεγάλωμα του Ομίλου είναι ευθύνη όλων μας. Μας έδωσε τόσα πολλά, ας του δώσουμε όλοι μας αυτό που δικαιούται και να είμαστε σίγουροι ότι θα μας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο με δώρο ζωής....Την υγεία και ζωή των παιδιών μας!

Η αγάπη μας για το άθλημα είναι η κινητήρια δύναμή μας!!


Η Γνώση της Κολύμβησης, εφόδιο ζωής για όλους!!




Καλή συνέχεια!   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ