ΝΟ Αλιβερίου: Συνάντηση Γ. Παπαδιόχου με Π. Αλέξη

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου βρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΝΟΑ Προκόπη Αλέξη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


"Με επισκέψεις ξεκίνησε η εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις μας για να μας ευχηθεί καλή αρχή…


-Τις εγκαταστάσεις του ΝΟ Αλιβερίου στην παραλία της Ανθούπολης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα Πρωί, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Παπαδιόχος Γιώργος. Η συνάντηση έγινε στο χώρο της προπόνησης με τον Πρόεδρο του ΝΟΑ και συνεργάτη του, μέλος στην Κοινότητα Αλιβερίου, κ. Αλέξη Προκόπη και τους αθλητές που προπονιόντουσαν εκείνη την ώρα.


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου συνεχάρη το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α για την προσφορά τους στην αθλούμενη νεολαία μας και ευχήθηκε στους αθλητές καλή κολυμβητική σεζόν με πολλές επιτυχίες, τονίζοντας το πόσο ευεργετική και υγιεινή δραστηριότητα είναι η Κολύμβηση, δίνοντάς τους παράλληλα τα συγχαρητήρια του, για την προσπάθεια τους και τις διαχρονικές επιτυχίες που φέρνουν στην πόλη του Αλιβερίου, ενώ δήλωσε αισιόδοξος με τις τελευταίες εξελίξεις της ολοκλήρωσης των μελετών για το κολυμβητήριο, ένα αίτημα και μια αναγκαιότητα δεκαετιών, να έχει αίσια έκβαση και να αποκτήσει η περιοχή μας τις υποδομές που χρειάζεται για να αναπτυχθούν τα αθλήματα του υγρού στίβου".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ