ΝΟ Αλιβερίου: Με επιτυχία οι Θερινοί αγώνες Προ-αγωνιστικών κατηγοριών στη Χαλκίδα (Αποτελέσματα)

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Ιουλίου αγώνες προ-αγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών), στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας με την συμμετοχή 150 αθλητών-τριων περίπου και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.


Αρκετά υψηλές οι θερμοκρασίες και στις δύο αγωνιστικές ενότητες (πρωί-απόγευμα), με αθλητές και αθλήτριες όμως να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, στην επιστροφή τους στις πισίνες μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Να σημειωθεί πως παρόλες τις αντιξοότητες, για μια ακόμη χρονιά, η διοργάνωση από την Περιφερειακή Επιτροπή Αν. Στερεάς & Εύβοιας, ήταν εξαιρετική!


Ο ΝΟ Αλιβερίου συμμετείχε με τον κολυμβητή του Μέξη Νικόλα (ΑΓ 12) στα 50μ. Πρόσθιο τερματίζοντας στην 4η θέση και στα 100μ. του ίδιου αγωνίσματος τερματίζοντας στην 7η θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μετά από μεγάλο διάστημα αδράνειας λόγο των συνθηκών και με λιγοστό χρόνο προετοιμασίας, καταφέρνοντας όμως να βελτιώσει αρκετά τους χρόνους του στο συγκεκριμένο στυλ. Ο αγώνας αποτέλεσε την μοναδική επίσημη διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος γι΄ αυτές τις ηλικίες για φέτος (λόγω κορονοιού) και όλοι οι αθλητές-τριες χάρηκαν ιδιαίτερα που ξαναβρέθηκαν σε έναν επίσημο αγώνα.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος, Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος, Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λεβαδειάς, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαμίας, Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας, Γυμναστικός Σύλλογος Νηρέας Λαμίας, Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, Αθλητικός Όμιλος Λαγκαδιάς ο Εύρυτος, Ευβοϊκός Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος, Αίας Σύρου. 


Δείτε τ΄αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής, πατώντας ΕΔΩ (ατομικά) και ΕΔΩ (ομαδικά).

Δείτε τ΄αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής, πατώντας ΕΔΩ (ατομικά) και ΕΔΩ (ομαδικά).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ