Εντάχθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο Αλιβερίου στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (Ιnternational Day of Sport for Development and Peace) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου, ανακοινώθηκε η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα της ένταξης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα "Άντώνης Τρίτσης", ενός εμβληματικού έργου και αναγκαιότητα δεκαετιών, αυτού, της κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου διαστάσεων (33.33χ25μ.).


Το Κλειστό Κολυμβητήριο θα κατασκευαστεί στον Κάραβο Αλιβερίου στη Θέση "Καπνίση", χωρητικότητας 340 θεατών.


Περιλαμβάνει 2 κολυμβητικές δεξαμενές διαστάσεων 33,33×25 (Αγωνιστική δεξαμενή) και 11,50×8,50 (Εκπαιδευτική δεξαμενή).


Το έργο έχει σχεδιαστεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την χρήση του από ΑμεΑ.


Αναλυτικά τα δελτία τύπου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου και του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου:


ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Εντάχθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο Αλιβερίου στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με προϋπολογισμό 7,7 Εκατομμύρια Ευρώ. Οι προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου και των τεχνικών υπηρεσιών με την ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη των εξειδικευμένων συμβούλων με τους οποίους συνεργάστηκε ο Δήμος για την ολοκλήρωση μιας δύσκολης αλλά σύγχρονης μελέτης του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου, έφερε αποτέλεσμα.


Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. 


Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 7.732.876,34 εκατομμύρια Ευρώ και προβλέπει την ανέγερση του Κλειστού Κολυμβητηρίου στον Κάραβο Αλιβερίου στη Θέση "Καπνίση",  χωρητικότητας 340 θεατών.


Περιλαμβάνει 2 κολυμβητικές δεξαμενές διαστάσεων 33,33×25 (Αγωνιστική δεξαμενή) και 11,50×8,50 (Εκπαιδευτική δεξαμενή).


Το έργο έχει σχεδιαστεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την χρήση του από ΑμεΑ.


Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την ένταξη του έργου καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη αρμόδια για το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για την συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη τους. 


Η κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου αποτελεί ένα όνειρο δεκαετιών για το Αλιβέρι και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.


Η Δημοτική αρχή Κύμης-Αλιβερίου συνεχίζει την προσπάθεια για την ένταξη και την υλοποίηση και άλλων σημαντικών έργων σε όλο τον δήμο."


ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Με περίσσια χαρά και συγκίνηση μας βρίσκει η αναγγελία του δήμου Κύμης-Αλιβερίου που αφορά την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα για την ένταξη χρηματοδότησης στο πρόγραμμα "Άντώνης Τρίτσης", ενός εμβληματικού και συνάμα αναπτυξιακού χαρακτήρα έργου, αυτό, της κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου διαστάσεων (33.33χ25μ.).


Οφείλουμε να συγχαρούμε, όλους όσους εργάστηκαν στην Τεχνική υπηρεσία του δήμου, αθόρυβα και με υπομονή για αυτό το αποτέλεσμα. 


Οφείλουμε να συγχαρούμε, την δημοτική αρχή, τον δήμαρχο, κ. Μπουραντά Αθάνασιο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο έργων, κ. Μπαράκο Νικόλαο, οι οποίοι είναι γεγονός, ενήργησαν μεθοδικά και με συνέπεια, ώστε αυτή η αθλητική υποδομή (αναγκαιότητα δεκαετιών), να έχει αίσια έκβαση με την ένταξη της για κατασκευή. 


Την πολιτική τους βούληση, έχοντας υψηλά στις προτεραιότητές τους την κατασκευή Κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι, μας το είχαν εκφράσει και σε συνάντηση που είχε το Δ.Σ. του συλλόγου ήδη από το 2018, οπού εκεί μας έκαναν κοινωνούς επί των προθέσεων τους.  


Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους πολλαπλασίαζαν μαζί μας την δύναμη της διεκδίκησης αυτής της αθλητικής υποδομής, ενώνοντας την φωνή τους με την φωνή μας, στο δίκαιο αυτό αίτημα της κατασκευής του, όλα αυτά τα χρόνια.


Ασφαλώς, το Κλειστό Κολυμβητήριο Αλιβερίου δεν κατασκευάζεται για το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου, είναι μια αθλητική υποδομή που ανήκει σε όλους τους αθλούμενους του δήμου μας και θα λέγαμε ότι ξεπερνάει τα όρια αυτού, είναι όμως αλήθεια, ότι το "όχημα" διεκδίκησης του κολυμβητηρίου, υπήρξαν επι σειρά ετών, οι αθλητές του ομίλου μας, οι οποίοι με το πείσμα τους, την αγωνιστικότητα τους, την αγάπη τους για τον υγρό στίβο και τις επιτυχίες τους, κράτησαν αναμένη την φλόγα της διεκδίκησης, γιαυτό και η χαρά μας για την εκπλήρωση όπως λέγαμε του "ονείρου" της κατασκευής του δεν μπορούν με λόγια να περιγραφούν, δεν υπάρχουν οι λέξεις να περιγράψουν τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν σήμερα!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Αλέξης Προκόπιος (Πρόεδρος), Κάλφα Νίκη (Αντιπρόεδρος), Καγκέλη Γεωργία (Γενική Γραμματέας), Ρεβύθη Ευτυχία (Ταμίας), Κουβαρά Σοφία (Ειδική Γραμματέας), Αγγελέτος Κωνσταντίνος (Έφορος Κολύμβησης), Κάλφας Προκόπιος (Έφορος Υδατοσφαίρισης), Δήμου Ανστασία (Έφορος Υλικού), Φλωρεντή-Μιχαλάκη Ανδριάνη (Δημοσίων Σχέσεων).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ