Ο Θοδωρής πλήγωσε τον Ολυμπιακό

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η Χίος με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να κάνει πράματα και θάματα, κέρδισε στην έδρα της τον Ολυμπιακό με 7-6 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Ο πρώην μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού, στην επανεμφάνισή του με την ομάδα της Χίου μετά τον τραυματισμό του,
πλήγωσε την μεγάλη του αγάπη. Τα έκανε όλα μέσα στο νερό, πέτυχε πέντε γκολ, ήταν η ψυχή της Χίου σε στιγμές που η νησιωτική ομάδα τα είχε χαμένα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έδειχνε ότι θα έφευγε από το νησί με μια τεράστιας σημασία νίκη.
Μπροστά σε 2000 περίπου φιλάθλους, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται με 5-2 στο ημίχρονο και 6-3, αλλά υπολόγισε χωρίς τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.
Αυτή είναι η πρώτη φετινή ήττα για τον Ολυμπιακό, με τη Χίο να πετυχαίνει μια τεράστια ανατροπή στην τελευταία περίοδο και μαζί να παίρνει μια νίκη ψυχολογίας που τόσο χρειαζόταν.
Το παιχνίδι άρχισε με τον τερματοφύλακα της Χίου, Φίλιππο Καραμπέτσο να αποκρούει πέναλτι του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιάννη Φουντούλη και στη συνέχεια τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να δίνει το προβάδισμα στη Χίο, 1-0.
Ο Δημήτρης Μάζης, κέρδισε με εκτέλεση πέναλτι τον Φίλιππο Καραμπέτσο για το 1-1, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Γιώργος Ντόσκας έδωσε προβάδισμα ξανά στους γηπεδούχους, 2-1.
Το οκτάλεπτο τελείωσε με αυτό το σκορ, αλλά και έναν σοβαρό πονοκέφαλο για τους γηπεδούχους, καθώς ο βασικός αμυντικός της ομάδας, ο Σέρβος Νίκολα Ράτζεν είχε χρεωθεί με δύο ποινές.
Το β' οκτάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους.
Με μπροστάρη τον Φώτη Μπλάνη που πέτυχε δύο συνεχόμενα γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 3-2.
Αυτή η εξέλιξη έφερε εκνευρισμό στους παίκτες της Χίου και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.
Ο Κροάτης Χρβόγιε Κόλιανιν έδωσε αέρα δύο γκολ στον Ολυμπιακό, 4-2, για να έρθει ο Κωνσταντίνος Μουρίκης με γκολ στον παίκτη παραπάνω να κάνει το 5-2 (1:20), ολοκληρώνοντας ένα ονειρεμένο οκτάλεπτο για τους πρωταθλητές.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε μια ανάσα στη Χίο, μειώνοντας σε 5-3, αλλά στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Γιώργος Ντόσκας αστόχησε στον παίκτη παραπάνω για να φέρει τον ΝΟΧ σε απόσταση ενός γκολ από τον Ολυμπιακό.
Το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού, ο Φώτης Μπλάνης, με λόμπα από την περιφέρεια έκανε το 6-3 για τον Ολυμπιακό, αλλά η απάντηση από τη Χίο ήταν άμεση με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να φθάνει κι αυτός τα τρία γκολ, για το 6-4.
Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, έχοντας πάρει τη Χίο στις πλάτες του, μείωσε σε 6-5 στις αρχές της 4ης περιόδου.
Ο πορτιέρο της Χίου Φίλιππος Καραμπέτσος, αποκρούοντας το δεύτερο πέναλτι στον αγώνα, σε εκτέλεση του Δημήτρη Μάζη κράτησε ζωντανή τη Χίο, 5:48 πριν από το τέλος του αγώνα.
Το ρεσιτάλ του Χατζηθεοδώρου συνεχίστηκε, με ασίστ σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο» τον Αντώνη Βλοντάκη, που ισοφάρισε 6-6, 50'' πριν από το τέλος.
Το ονειρεμένο σενάριο για τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που εξελίχθηκε σε εφιάλτης για τον Ολυμπιακό, γράφτηκε στην εκπνοή.
Σουτ από τον Χατζηθοεδώρου, 7-6 για την τεράστια ανατροπή της Χίου. 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-4, 2-1, 3-0.
Χίος (Ρούπακας): Χατζηθεοδώρου 5, Ντόσκας 1, Βλοντάκης 1.
Ολυμπιακός (Βλάχος):
Μπλάνης 3, Μάζης 1, Κόλιανιν 1, Μουρίκης 1.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ