Με πίστη κόντρα στην Πριμόριε η Βουλιαγμένη

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011


Η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο κλειστό κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη την κροατική Πριμόριε Ριέκα (7 μμ OTESPORTS 3) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπέμπηδες» μετά την ήττα στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό με 9-8,
στην πρεμιέρα του Α' ομίλου της φάσης των «16» της διοργάνωσης, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη έτσι ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Λοράντος: «Να έχουμε αυτοσυγκέντρωση»
Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι μιας και αντίπαλο θα έχουν την θεωρητικά καλύτερη ομάδα του ομίλου.
«Αντιμετωπίζουμε την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και διαθέτουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτού του αγώνα όπου έχουμε ως στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά στη συνέχεια.
Κυριότερο μέλημά μας είναι η άμυνα και πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση προκειμένου να μην υποπέσουμε σε λάθη που θα μας κοστίσουν», δήλωσε o τεχνικός της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος.
Με Βλαχόπουλο στη σύνθεση, αλλά χωρίς Κουλιεράκη
Η Βουλιαγμένη θα παραταχθεί πλήρης στον αγώνα με την Προμόριε. Ο Αγγελος Βλαχόπουλος, που παρουσιάστηκε πριν από δέκα ημέρες στη Θήβα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία θα πάρει άδεια και παρότι έχει χάσει προπονήσεις θα είναι κανονικά στην αποστολή.
Από την άλλη η Βουλιαγμένη θα παρατχαθεί με έναν κλασικό φουνταριστό τον Μάνθο Βουλγαράκη, καθώς από τη 13άδα αποκλείστηκε ο Νίκος Κουλιεράκης.
Τη θέση του πήρε ο 18χρονος περιφερειακός Γιάννης Βελώνιας.
Η 13άδα της Βουλιαγμένης θα αποτελείται από τους: Τσαλκάνη, Μυλωνάκη, Βουλγαράκη, Κουρλιάφτη, Ελμισιάν, Βελώνια, Χρήστο Αφρουδάκη, Καρούντζο, Κατσαούνη, Γούνα, Τίγκα, Βλαχόπουλο και Πρωτονοτάριο.
Με πούλμαν από το Λαιμό στη Βάρη
Οι φίλοι της Βουλιαγμένης που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα μεταφερθούν με πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 6 μμ από τη Βουλιαγμένη.
Το κολυμβητήριο έχει χωρητικότητα 650 θεατών και επειδή βρίσκεται σε χώρο στρατιωτικής εγκατάστασης εντός της Σχολής Ευελπίδων η μετακίνηση θα γίνεται μόνο με τα πούλμαν που θα έχει ναυλώσει η διοίκηση του ΝΟΒ.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ