Το διασύρατε

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η κανονική διάρκεια της Α1 ανδρών τελείωσε με κηλίδες και με κοινή ευθύνη της ομοσπονδίας και των σωματείων. Εκτός αν όλοι θέλουν να νομίζουν ότι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και νίκησε σήμερα τον Παναθηναϊκό.Αυτά που φοβόμασταν και είχαμε
επισημάνει ότι θα συμβούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έγιναν και η ευθύνη βαραίνει τόσο τα εμπλεκόμενα σωματεία όσο και την ίδια την ομοσπονδία φυσικά. Ο Παναθηναϊκός, που όλη τη χρονιά είχε μόνο δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, ξαφνικά έχασε από τους πάντες. Ηττήθηκε από τον αδιάφορο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο και από τον αδιάφορο Πανιώνιο σε εντός έδρας παιχνίδι, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κοντραριζόταν με τη Βουλιαγμένη και είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον όμως είχε για την τέταρτη και όχι για την τρίτη θέση της βαθμολογίας κι εδώ μπαίνει η ευθύνη της ΚΟΕ.
Ναι, κάποιοι εκπρόσωποι σωματείων βλακωδώς δεν διάβασαν όταν έπρεπε την προκήρυξη του πρωταθλήματος και έβαλαν έτσι την υπογραφή τους, χωρίς να γνωρίζουν τι υπογράφουν. Όταν το διαπίστωσαν ήταν ήδη αργά. Η ΚΟΕ από την πλευρά της, έστω και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, προτίμησε να φανεί τύποις σοβαρή, ουσιαστικά όμως έκανε κακό στο προϊόν της. Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι καλώς καμωμένη η προκήρυξη δεν μπορούν. Πουθενά παγκοσμίως δεν γίνεται ο τρίτος της βαθμολογίας να έχει χειρότερη μοίρα από τον τέταρτο ακόμα και τον πέμπτο και στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει αυτό. Στην πορεία των πλέι οφ ο νικητής του ζευγαριού 3-6 θα παίξει με τον πρώτο και ο νικητής του 4-5 με τον δεύτερο.
Όσο βέβαια δεν μπορεί να μας πείσει η ΚΟΕ για την ορθότητα της προκήρυξής της, άλλο τόσο δεν μπορεί να μας πείσει ο Παναθηναϊκός για τις δύο… κακές μέρες της ομάδας που έφεραν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο με ωραίο περιτύλιγμα για να μην τεθεί και θέμα διακωμώδησης των παιχνιδιών. Η τρίτη εμπλεκόμενη, η Βουλιαγμένη, επέλεξε απλά να σεβαστεί την ιστορία της.


ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ