Ο Ν.Ο.Αλιβερίου ευχαριστεί

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσέφεραν ηθικά και υλικά στην φετινή προσπάθεια του Ν.Ο.Α. 
Ευχαριστεί το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη βοήθεια και τη στήριξη τους στα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της εφετινής καλοκαιρινής σεζόν, που αφορούσαν τις εγκαταστάσεις και ουσιαστικά την ύπαρξη του Όμίλου μας.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο για την προσφορά της απαραίτητης ξυλείας που χρειαζόμασταν, τον κ. Ελευθερίου Δημήτριο που κάθε χρόνο προσφέρει φαρμακευτικό υλικό στο Σύλλογο μας, την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ, τον κ. Δροσάτο Κων/νο, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αλιβερίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αργύρη Δημήτριο για τη βοήθεια τους στις εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους και την ευκαιρία που μας έδωσαν να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων θάλασσας, στο Καρπενήσι το μέγα χορηγό μας, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, το ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, τον κ. Δεμερτζή Βασίλειο, τις εταιρείες LAFARGE, ΙΛΑΝΓΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, Ν & Ν ΝΙΚΟΛΑΟΥ, την Τεχνική Εταιρεία K.R.G. ΑΒΕΤΕ, την κ. Δρακούλη Αικατερίνη, την κ. Λυμπέρη Ευαγγελία, τον κ. Νόβα Ιωάννη, τα καταστήματα Καράβου και Αλιβερίου και τους γονείς των αθλητών – τριων μας που είναι πάντα δίπλα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ