Στο Κύπελλο Χριστουγέννων στην Πάτρα ο Ν.Ο.Ιτέας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το Σαββατοκύριακο 10-11/12 διεξήχθη στην Πάτρα το Κύπελλο Χριστουγέννων 2016 στις αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες. Ο Ν.Ο.Ιτέας συμμετείχε με 2 αθλητές και 1 αθλήτρια στην αγωνιστική κατηγορία και με 6 αθλητές και 1 αθλήτρια στην προαγωνιστική.

Στην αγωνιστική κατηγορία, η αθλήτρια μας, Τσίντζηρα Φωτεινή ήρθε 3η στα 50 και 2η στα 100μ. πεταλούδα, στην κατηγορία γυναικών. Ταυτόχρονα κατάφερε να πιάσει το όριο πρόκρισης για το χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 50μ. πεταλούδα. Οι αθλητές, Χολέβας Γεώργιος και Κατσίμπρας Παναγιώτης βελτίωσαν τους ατομικούς τους χρόνους και κατέλαβαν υψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη στα 50μ. ελεύθερο ανδρών. 
Ο αθλητής προαγωνιστικής Αρβανιτάς Λάμπρος κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. πεταλούδα, στα αγόρια 10 ετών, σημειώνοντας παράλληλα αξιόλογη επίδοση. Το ίδιο συνέβη με τους αθλητές, Κατσίμπρα Φώτη, Νικολάου Δημήτρη και Χολέβα Νικόλαο, στα 100μ. ελεύθερο, καθώς και στα 50μ. ύπτιο, ο Χολέβας Ευάγγελος και η Κούκιου Αλεξάνδρα βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και βρέθηκαν στις υψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη των αγωνισμάτων τους. Τέλος, την Κυριακή, στα 50μ. πρόσθιο αγόρια 11 ετών, ο αθλητής μας Τσίντζηρας Βασίλης βελτίωσε την ατομική του επίδοση.
Οι παραπάνω επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της εντατικής προπόνησης των αθλητών-αθλητριών, των προπονητών τους, κου Οικονόμου Λουκά και κου Λαλλά Κων/νου, καθώς και της αδιάλειπτης λειτουργίας του κολυμβητηρίου μας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Εκ του Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ