Το μέλλον του Ν.Ο.Α. έπαιξε πόλο!

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου τα ηλικιακά τμήματα του Ν.Ο.Αλιβερίου έπαιξαν πόλο για πρώτη φορά σε στίβο και μιλάμε για προ–μίνι δηλαδή αγόρια & κορίτσια ηλικίας 12 χρονών και μικρότερα!
Είχαν ξεκινήσει την επαφή τους με την μπάλα στις αρχές Ιουλίου και για ένα μήνα έως και την Πέμπτη, όπου στην εκδήλωση που έγινε από το
Ν.Ο.Αλιβερίου, 40 μικροί & μικρές υδατοσφαιριστές, χωρίστηκαν σε ομάδες από τους προπονητές τους και έπαιξαν πόλο, έστω και για λίγο.
Για πρώτη φορά φόρεσαν τα σκουφάκια, έκαναν επιθέσεις, άμυνα, σούταραν, πάσαραν το διασκέδασαν και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον του Ν.Ο.Α. στην υδατοσφαίριση!
Αρκετός και πάλι ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες των παιδιών, γονείς και φίλοι, και βέβαια κανείς δεν αναρωτήθηκε για το σκορ και ποιος νίκησε και αυτό γιατί η απάντηση είναι, ότι σε αυτές τις ηλικίες, σε κάθε αγώνα νικητές είναι όλα τα παιδιά & η Υδατοσφαίριση!
Στο τέλος της βραδιάς το Δ.Σ. του ομίλου είχε ετοιμάσει για τους μικρούς πολίστες ως ανταμοιβή για την προσπάθειά τους κέρασμα & "Souvlaki party".
Το Δ.Σ. του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Ιωάννη Κάλφα για την συνεισφορά του στο κέρασμα των αθλητών, όπως και την ομάδα διάσωσης Εύβοιας "Sar 312" για την παρουσία της στην εκδήλωση.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ