Κολύμπησαν-έπαιξαν-το διασκέδασαν...στο 3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo του Ν.Ο.Αλιβερίου

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Γκολ με το κεφάλι, θέαμα, ήλιος, αρκετός κόσμος και σπουδαίες παρουσίες συνέθεσαν την εικόνα του Beach Water Polo στην παράλια του Αλιβερίου στον Κάραβο, το διήμερο 5 & 6 Αυγούστου, με το κοινό της πόλης να αγκαλιάζει, (αποδεικνύοντας την αγάπη του

για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον υγρό στίβο), επί δυο ημέρες τους 70 και πλέον beachpolistas  που αγωνίστηκαν με πάθος, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα, εντυπωσιάζοντας συνάμα με την όρεξη και το κέφι τους για πόλο δίπλα στην άμμο.
Η διοργάνωση κύλησε ομαλά, και τα παιχνίδια αντάμειψαν τους θεατές που γέμισαν την παραλία. 
Συμμετείχαν 8 ομάδες από όλες της ηλικίες, από Αθήνα, Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης, μεταξύ των κοριτσιών του συλλόγου του Αλιβερίου τα οποία από φέτος δραστηριοποιούνται και πάλι με σκοπό την συμμετοχή τους ξανά στο πρωτάθλημα. Να αναφέρουμε ότι ο Ν.Ο. Αλιβερίου ήταν ένα από τα 17 σωματεία το οποίο συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών που έγινε στην Ελλάδα το 1988.
Τους αγώνες του τουρνουά παρακολούθησαν η Πρόεδρος Δήμητρα Ράπτη & μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ο έφορος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας Δημήτρης Βλάχος και η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού και νυν του Νηρέα Χαλανδρίου Εύη Τετζαλίδου, με σπουδαία καριέρα στην υδατοσφαίριση-(έχοντας κατακτήσει δύο φορές το LEN Trophy με Εθνικό και Ολυμπιακό και τρία διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ένα Ευρωπαϊκό).
Νικήτρια του Τελικού αναδείχτηκε η ομάδα "Τα Ναυάγια" (Γιώργος Μαντζόπουλος, Νίκος Σφακιώτης, Βασίλης Τετζαλίδης, Λευτέρης Τετζαλίδης, Νίκος Βασιλάκης Άρης Πηλιχός και Γιώργος Καραθανάσης), νικώντας με 15-9 σε μια τρομερή μάχη τους πολίστες της ομάδας "Τα φεγγάρια" (Όρεστης Τριανταφύλλου, Χαλούλιας Βασίλης, Οικονόμου Νίκος, Τζούμας Μιχάλης, Μπελλιάς Προκόπης, Βλάχος Νίκος.)
Την τρίτη θέση στον μικρό τελικό κατέκτησαν η ομάδα "Παρτιζάν"σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, με αντίπαλο την ομάδα "Baluse" με το ίδιο ακριβώς σκορ 15-9 του τελικού!
Στο τέλος μετά τις απονομές πραγματοποιήθηκε Beach party, δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!
Ο Ν.Ο.Αλιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το event.
Τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την υποστήριξη και την βοήθεια των Προπονητών μας, Αλέξη Προκόπη, Καρατζά Κώστα & Στουπή Γιώργο, των Αθλητών μας, Αλεξανδρόπουλο Γιάννη, Σφακιώτη Νίκο, τον διαιτητή Λευτέρη Τετζαλίδη για την βοήθεια του στις διαιτησίες των αγώνων, τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν όλες αυτές τις μέρες παρών, Αγγελέτο Κώστα, Ρεβύθη Ευτυχία, Σατήρη Δήμητρα, Κρόμπα Γιώργο.
Επίσης τους υποστηρικτές της διοργάνωσης Κοτσιφάκη Μανώλη και το club Baluse, την Λεβέντη Σταματούλα και το "Nostimo cafe-creperie", τον Δημολιάνη Κώστα και το "Deco", την ομάδα "Έρευνας Εύβοιας Sar 312" και τον Αντιπρόεδρο Νίκο Αποστόλου για την διακριτική τους παρουσία για παν ενδεχόμενο, тo φωτογραφείο του Βασίλη Ψαρρά για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους παλιούς αθλητές μας περασμένων δεκαετιών που συμμετείχαν και αξίζει να αναφέρουμε την συμμετοχή του Τέλη Σαλαμπασόπουλου κολυμβητής τη δεκαετία του '60, του Κυριάκου Κρόκου από τη δεκαετία του '70, του Γιώργου Ξύγκη, Γιώργου Πάσχου δεκαετία του '80, του Κώστα Λαθουρά, Άρη Πηλιχού, Παρασκευά Αντώνη, Δήμου Γιάννη, Σφακιώτη Νίκο δεκαετία του '90. Τα κορίτσια μας τα οποία συμετείχαν στον αγώνα επίδειξης, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απο την περιοχή μας, την Αθήνα και την Χαλκίδα και όλους όσους παρευρέθησαν αυτό το διήμερο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι για πόλο παραλίας!

Σας ευχαριστούμε όλους!

ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo Ν.Ο.Α. 2017
(Ομαδικές-selfie-Στιγμιότυπα)- ΕΔΩ

3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo Ν.Ο.Α. 2017
(ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ-1η Ημέρα)- ΕΔΩ

3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo Ν.Ο.Α. 2017
(ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 2η Ημέρα)- ΕΔΩ

3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo Ν.Ο.Α. 2017
(ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ Κοριτσιών)- ΕΔΩ

3ο Τουρνουά 4on4 B.W.Polo Ν.Ο.Α. 2017
(Απονομές-beach party)- ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ