Μεγάλα νόματα στο 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Στην Αιδηψό συγκεντρώθηκαν πολλοί πρωταγωνιστές του υγρού στίβου, για το 1ο «Edipsos Multisport & Wellness Festival», που ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί με τους αγώνες κολύμβησης ενηλίκων που διεξήχθησαν σε τρεις αποστάσεις–750, 1500
και 3000 μέτρα–και τον αγώνα παίδων 100 μέτρων. Στους κολυμβητικούς αγώνες συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του υγρού στίβου όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Νίκος Σημαντήρας (πρωταθλητής Ελλάδος), Βίκυ Κουβέλη (ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Καζάν της Ρωσίας), Μάικ Αργύρης, Κρυσταλλία Καλαχάνη (Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών – Υδατοσφαίρισης), Ασημίνα Ιγγλέζου (τρίαθλο).
Αξιοσημείωτες ήταν και οι συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών με τους Κωνσταντίνα Τζελάλη και Αντώνη Τσώνο, ο οποίος μάλιστα τερμάτισε πρώτος στη διαδρομή των 750 μέτρων.
Οι διοργανωτές (Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και ATP Training) είχαν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθιστώντας τους αγώνες κολύμβησης, και κατά συνέπεια το φεστιβάλ, ένα άρτια οργανωμένο και σημαντικό αθλητικό γεγονός για τη Β. Εύβοια που αναμφίβολα θα γίνει θεσμός.
Το φεστιβάλ αθλητισμού και ευεξίας συνεχίσθηκε και σήμερα, Κυριακή, με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τον ημιμαραθώνιο Αιδηψού, αγώνες δρόμου και Nordic Walking και πολλά άλλα happening για μικρούς και μεγάλους.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ