Final 4our Κυπέλλου, που θα γίνουν

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η περιφέρεια θα φιλοξενήσει φέτος και τα δύο Φάιναλ-4 σε άνδρες και γυναίκες του κυπέλλου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του pisina.net. Αναφορικά με το Φάιναλ-4 των γυναικών έχει ήδη εκφραστεί και τοποθετηθεί η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο δήμος Καρπενησίου, προκειμένου
να διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα και αν γίνει εκεί το Φάιναλ-4 των γυναικών, τότε το αντίστοιχο των ανδρών θα διεξαχθεί σε κάποιο άλλο επαρχιακό μέρος.

«Δεν μπορούν και τα δύο Φάιναλ-4 να γίνουν στο Καρπενήσι», υποστήριξε στους κοντινούς του ανθρώπους ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν άλλες υποψήφιες πόλεις, υπογράμμισε «Ναι, υπάρχει μια πρόταση την οποία θα μελετήσουμε από πλευράς Χίου, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να γίνει το Φάιναλ-4 στην Αλεξανδρούπολη, που διαθέτει και μια από τις πιο άρτιες πισίνες της Ελλάδας».

Να σημειωθεί πως το Φάιναλ-4, αν διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην ακριτική πόλη. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν στις 8 Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως στους άνδρες το Φάιναλ-4 διεξάγεται στις αρχές Μαρτίου, ενώ στις γυναίκες στα τέλη του ίδιου μήνα ή στις αρχές Απριλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ