Οι "βετεράνοι" του ΝΟ Αλιβερίου σε Πευκί και Άλιμο

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τριήμερο κολυμβητικών εκδηλώσεων αυτό που μας πέρασε από 1-3 Ιουλίου σε Πευκί και Άλιμο, με αθλητές του Ομίλου μας από το τμήμα Masters να έχουν συμμετοχή. Την Κυριακή 3/7 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο αυθεντικός μαραθώνιος κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού. 


Εκατοντάδες φίλοι του αθλητισμού και της ανοικτής θάλασσας βρέθηκαν εκεί ζώντας μοναδικές στιγμές κολυμπώντας στα υπέροχα νερά της περιοχής. Κατα την διάρκεια του διήμερου έγιναν κούρσες για μικρά και ….μεγάλα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας.


Έγιναν αγώνες 500 μέτρων για παιδιά, 1.5 - 3 - 5 - 10 και 14.5 χιλιομέτρων, αναβιώνοντας την ιστορία του Σκυλλία και της κόρης του Ύδνας που πριν από 2500 χρόνια βοήθησαν τον ελληνικό στόλο να κερδίσει τους Πέρσες προκαλώντας φθορές στα καράβια τους.



Ο ΝΟ Αλιβερίου είχε συμμετοχή για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά την Αγγελέτου Νικολέτα το 2020 στα 3χλμ. και τον Λιακόπουλο Κυριάκο το 2021 στα 1.5χλμ., φέτος συμμετείχε ο Αγγελέτος Κώστας που κολύμπησε στα 1.5χλμ. Πολλά συγχαρητήρια Κώστα για την συμμετοχή σου!!


Την Κυριακή το απόγευμα 3/7 ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης των Βετεράνων (Masters) στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 400 βετεράνοι κολυμβητές / τριες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Έξω από την πισίνα, αγκαλιές, γέλια, αναμνήσεις, εικόνες του «χθες» που μια σπίθα θέλουν για να ζωντανέψουν και πάλι. 


Μέσα όμως στο νερό, πάθος και ένταση και αγώνας μέχρις...εσχάτων για τη νίκη. Οι masters της Κολύμβησης, άνδρες και γυναίκες από 25 έως 89 ετών, "Σκαλίζοντας" το χθες μέσα από αναμνήσεις, βιώνοντας το σήμερα μέσα από τη δράση και τις εικόνες, καταχειροκροτήθηκαν.


Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο Κυριάκος Λιακόπουλος αγωνίστηκε για το ΝΟ Αλιβερίου, έχοντας το προνόμιο να είναι ο κολυμβητής αυτός, που συμμετείχε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για το ΝΟΑ. Η προσπάθεια του αξιέπαινη, μιας και δεν είχε στο παρελθόν ασχοληθεί με την κλασική κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο. Πολλά συγχαρητήρια Κυριάκο για την συμμετοχή σου!!


Για την ιστορία πρωταθλητής σύλλογος ανακυρήχθηκε η ομάδα Masters του Παναθηναϊκού. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο μεγαλύτερος κολυμβητής σε ηλικία (89 ετών) που αγωνίστηκε ήταν, ο κ. Θανάσης (Άθως για τους φίλους του) Κραβαρίτης, από το Βόλο, ενώ μεγαλύτερη κολυμβήτρια σε ηλικία (69 ετών) ήταν, η κα Βικτωρία Τσουκάλη από το Βόλο επίσης.


Πολλά μπράβο αξίζουν στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο της Περιφερειακής μας επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας και Ταμία της ΚΟΕ, κα Σαραντίδου Ελευθερία, στην Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, κα Μαρίνη Αλεξία και σε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή πραγματοποίηση της διοργάνωσης. 

Ένα τριήμερο ολοκληρώθηκε με αναμνήσεις, κέφι, αισιοδοξία, ζωντάνια, κολύμβηση, αθλητισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ