Η Π.Ε. της ΚΟΕ Ανατολικής Στερέας & Εύβοιας για άλλη μια χρονιά φιλοξένησε με επιτυχία το Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Με μεγάλη οργανωτική αλλά και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκε στην Ιτέα και το Δημοτικό της κολυμβητήριο, το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων θάλασσας. Οι 300 κολυμβητές / τριες (170 αγωνιστικές Κατηγορίες & 130 Προαγωνιστικά), από 14 Σωματεία, ολοκλήρωσαν την όμορφη προσπάθειά τους και αναμένουν ήδη το...επόμενο αγωνιστικό ραντεβού.


Όπως και πέρυσι στη Χαλκίδα, η Ομοσπονδία είχε εξασφαλίσει τη μετακίνηση των σωματείων που προέρχονται από νησιά (Πάρος, Κως, Κάλυμνος, Μήλος, Σύρος, Ζάκυνθος) και βέβαια η συμμετοχή των κολυμβητών-τριων προγωνιστικών κατηγοριών στο πρωτάθλημα, αίτημα των συλλόγων που υλοποιήθηκε από την περσινή χρονιά δίνοντας την χαρά της συμμετοχής σε παιδιά μικρότερης ηλικίας, να έχουν πρωτόγνωρες αγωνιστικές εμπειρίες σε πραγματικές συνθήκες αγώνων πισίνας, καθώς και κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι η αιτία για την αγωνιστική αναβάθμιση του πρωταθλήματος, θέτοντας ήδη υψηλούς στόχους για το επόμενο του 2023.


Το κολυμβητήριο κατάμεστο, από οικογένειες, από παιδιά, που έδωσαν άλλο χρώμα. Πολλά τα χαμόγελα, κέφι και χαρά. Μια πραγματική γιορτή. Μια όμορφη τελετή έναρξης -(χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακές στολές, χρώμα, φως, νερό)- αποτέλεσε το εφαλτήριο στην Ιτέα και το Δημοτικό της κολυμβητήριο, για το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων θάλασσας.


Η ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Πρόεδρος της Π.Ε. Αν. Στερεάς & Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου φρόντισε με πολύ αγάπη και μεράκι όλα να είναι στην εντέλεια. Πράγματι μεγάλη η προσπάθεια που κατέβαλε για αυτό το αποτέλεσμα, άλλωστε και η ίδια ως αθλήτρια συλλόγου θάλασσας στα νεανικά της χρόνια, γνωρίζει τις αντιξοότητες από πρώτο χέρι!


Δικαιολογημένα η ικανοποιήση της με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία που δίνουν το δυναμικό παρόν κάθε Σεπτέμβρη στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα, δηλώνοντας πως είναι μεγάλη τιμή ως Περιφερειακή Επιτροπή ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που τα τελευταία χρόνια είναι οικοδεσπότες, συμπληρώνοντας ότι ξαναζεί και η ίδια μαζί τους τα παιδικά της ανέμελα χρόνια.


Συνοδοιπόροι σε αυτοί την γιορτή που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ιτέας, οι εθελοντές, κριτές, γραμματειακή υποστήριξη, όλοι τους υπερέβαλαν εαυτό!


Την Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας της ΚΟΕ, βοήθησαν στην διοργάνωση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας (Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας) και ο Δήμος Δελφών.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη Γενική Βαθμολογία των Κατηγοριών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου με 453,0 βαθμούς. Πρώτος και στις επί μέρους κατηγορίες κοριτσιών, αγοριών, εφήβων, γενική εφήβων/νεανίδων και ανδρών όπεν.

Στις νεάνιδες πρώτευσε ο Αίας Σύρου.




Στις γυναίκες όπεν και στη γενική βαθμολογία όπεν ο Ν.Ο.Ζ.Α.Κ. Πρωτέας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ