Αυλαία με μεγάλη επιτυχία... πρωταθλητής και πολυνίκης ο ΝΟ Αλιβερίου

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Με μεγάλη οργανωτική αλλά και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκε στην Ιτέα και το Δημοτικό της κολυμβητήριο, το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων θάλασσας. Οι 300 κολυμβητές / τριες (170 αγωνιστικές Κατηγορίες & 130 Προαγωνιστικά), από 14 Σωματεία, ολοκλήρωσαν την όμορφη προσπάθειά τους και αναμένουν ήδη το...επόμενο αγωνιστικό ραντεβού.


Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου με 453 βαθμούς στη γενική Βαθμολογία των Κατηγοριών και ο ΝΟ Ζακύνθου "Πρωτέας" στη γενική της OPEN με 366 βαθμούς, πρώτευσαν στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, που ολοκληρώθηκε στην Ιτέα και το Δημοτικό της κολυμβητήριο.


Ο ΝΟ Αλιβερίου ήταν επίσης πρώτος, στις επί μέρους βαθμολογίες αγοριών (161β.), κοριτσιών (292β.), εφήβων (62β.), γενική εφήβων / νεανίδων (84β.) και ανδρών (181β.), ενώ ο Πρωτέας Ζακύνθου ακόμη, στις γυναίκες (221β.) και ο Αίας Σύρου στις νεάνιδες (54β.). 


Η αποστολή του ΝΟ Αλιβερίου επέστρεψε με (100) ατομικά-(30 Χρυσά, 36 Αργυρά, 34 Χάλκινα) & (9) ομαδικά-(1 Χρυσό, 3 Αργυρά, 5 Χάλκινα) μετάλλια στο σύνολο, όπως και με 6 κύπελλα κατηγοριών στις αποσκευές τους. 


Η ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ελευθερία Σαραντίδου είχε φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια ενώ το μεγαλύτερο κέρδος ήταν το κατάμεστο και τις δυο μέρες (03-04/09) κολυμβητήριο ειδικά από οικογένειες και νέα παιδιά. 



Την Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας της ΚΟΕ, βοήθησαν στην διοργάνωση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας (Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας) και ο Δήμος Δελφών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ